Magazin

Jelena Karleuša ljude koji jedu meso nazivala fekalijama, sada za 20.000 € peva na Roštiljijadi u Leskovcu

karleusa-1
Foto: Instagram/Jelena Karleuša

Jelena Karleuša nastupiće na ovogodišnjem otvaranju leskovačke Roštiljijade. To i ne bi bilo toliko čudno da popularna pevačica ranije nije nazivala ljude koji jedu meso „fekalijama“.

Nakon što je videla tekst na portalu Nova.rs. o njenom nastupu u Leskovcu Jelena Karleuša je napisala bizarni odgovor putem Instagrama, te je izjavila da „ne peva roštilju, već ljudima“.

„Kakvi su ovo idiotski naslovi? Ja ne pevam roštilju već ljudima. Pevam na trgu ljudima, ne kobasicima. Ako pevam u Leskovcu, to ne znači da ću da jedem roštilj. I da, ja jesam zaštitinik životinja i to delima pokazujem. Ja mogu zaradu koristim da životinjama pomognem, a oni koji se*u na ovakav način svoje pare korste da nahrane samo svoje sebične guzice. Gde ja živim?“, napisala je Karleuša u svom odgovoru.

karleusa-rostilj
Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša je, inače, u nekim od svojih ranijih objava navela da su ljudi koji jedu meso „bezosećajna gov*a“. U svom odgovoru sada kaže da peva tim ljudima, a ne roštilju.

Jelena Karleuša, koja se inače zalaže za zaštitu životinja i kritikuje one koji jedu meso – a za sebe tvrdi da je vegeterijanac, otvara Roštiljijadu u Leskovcu, i to za 20 hiljada evra, potvrdio je gradonačelnik Leskovca.

Važno je napomenuti da Roštiljijada u Leskovcu slavi roštilj kao takav – jedenje mesa, a da Karleuši to ne smeta, iako navodi da je vegeterijanka koja se zalaže protiv ubijanja životinja i jedenja mesa.

jk-meso
Foto: Instagram/karleusastar

Ovaj apsurd je očigledno premostiv novčanom cifrom od 20 hiljada evra.

Cvetanović je rekao da je Karleuša tražila manje novca od Marije Šerifović, kao i da bi 32. Roštiljijadu svojim koncertom trebalo da zatvori Dragana Mirković, koja je na festivalu roštilja nastupala i 2018. godine.

Njen koncert najavljivan je i tokom prošle godine, ali je na kraju ipak nije došlo do konačnog dogovora.

Dok građani ukazuju i na paradoks u nastupu Jelene Karleuše na festivalu roštilja, s obzirom na to da se ona predstavlja kao borac za prava životinja i zagovara vegeterijansku i vegansku ishranu, iz Turističke organizacije kažu da je pregovoarčki postupak sa izvođačima još traje.

Kako će Karleuša i Tošić podeliti imovinu? Evo šta su sve stekli u braku, zavrteće vam se u glavi od brojki

Izvor: Nova.rs.

2.2K Shares
2.2K Shares
Share via
Copy link