Moda Top 10

Mango: kolekcija proleće 2016

Iako smo tek ušli u 2016. godinu i još nije bilo ni prave zime, poznati brend Mango nam je pripremio kolekciju za proleće 2016. godine. I dalje su u trendu od materijala antilop, pliš i naravno pamuk, a što se boja tiče crna, siva i pastelne boje. Sve je osveženo cvetnim printom koji je pravi vesnik proleća. Pogledajte šta nam je Mango pripremio za ovo proleće, a mi odabrali za vas.

PANTALONE

mango-pantalone-prolece-2016
shop.mango.com

Ovakve pamučne pantalone ravnog kroja bi svakako morali imati u ormanu, na vama je da odaberete koja vam se boja najviše uklapa uz ostalu garderobu. Uz ove pntalone ide i atraktivan kaiš od veštačke kože koji možete skinuti.

JAKNICA

mango-jakna-prolece-2016
shop.mango.com

Preslatka kratka jaknica dugih rukava u beloj boji, sa cvetnim dezenom. Možete je nositi u opuštenim prilikama ali i u nekim drugim prilikama kada ne želite da ostavite previše ozbiljan utisak. Ima okrugli okovratnik i dva džepića sa strane.

HALJINA-TUNIKA

mango-tunika-prolece-2016
shop.mango.com

Haljina tunike su od prošle sezone doživele ponovni bum, a kako i ne bi kada odgovaraju skoro svakoj građi a i zahvalne su za kombinovanje. Ovaj pamučni model sa tankim kaišićem i teksas printom je pravi pogodak. Ako mislite da je model prekratak ili se ne osećate prijatno, slobodno bucite ispod helanke.

KARDIGAN

mango-karigan-prolece-2016
shop.mango.com

Na proleće vam jakna nije ni potrebna, dovoljan vam je kardigan kao ovaj. Model je dugačak sa dugim rukavima i rebrastim tkanjem. Dostupan je u pink boji i svetlo sivoj, koje su i dalje in.

HALJINA

mango-haljina-prolece-2016
shop.mango.com

Prava prolećna haljina, lepršava, srednje dužine, sa cvetnim printom i dubljim okovratnikom. Možete je nositi uz kaubojke, starke ili baletankice. Pošto je od prozirnog materijala, postavljena je i kopča se spreda.

Pogledajte dizajnerske unikate oslikane na tekstilu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link