Magazin

Jovana Jeremić u epizodi – pustite mi „Čardak među nogama“ (VIDEO)

jovana-jeremic

Jedna od perjanica naprednjačkog novinarstva, Jovana Jeremić, čuveni hit Đorđa Balaševića „Devojka sa čardaš nogama“ prekrstila je u „Čardak među nogama“.

Jovana Jeremić ne prestaje da šokira javnost svojom neukošću i primitivizmom. Taman što je već zaboravljen „protojerej staford“, voditeljka Novog jutra na TV Pink nije uspela da se seti kako se zove čuveni hit novosadskog kantautora, pa je posle kraćeg razmišljanja izvalila „Čardak među nogama“.

Obučena kao za cirkuski nastup, Jeremićeva je po ko zna koji put pokazala koliko je nedorasla zanimanju kojim se bavi, ali je upravo takva potrebna svojim gazdama Vučiću i Mitroviću, kojima donosi novac skandaloznim ponašanjem.

Nesrećna Jeremićeva izgleda nikad nije čula za čardaš, mađarsku nacionalnu igru, pa su joj čardaš i čardak isto.

Najverovatnije da je propustila tu lekciju dok je sa sada već bivšim suprugom vežbala istoriju i opštu kulturu za javne nastupe. Inače, Jeremićeva je član Odbora za međunarodne odnose SPS.

Podsetimo, jedan od najvećih hitova Đorđa Balaševića „Devojka sa čardaš nogama“ izašao je na albumu „Tri posleratna druga“, 1989. godine.

Jovana Jeremić imala „kratak spoj“ i nehotice otkrila da im Vučić dovodi goste

Izvor: Direktno

Luftika

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Tako je kada se kontra vrednosti promovisu kao vrednosti , pa ta nesrecnica nezna ni ko je Tanja Jovicevic ,,, bruka i sramota ,,, ali izgleda da ce cirkus i dalje gostovati u nasem gradu ….

2.3K Shares
2.3K Shares
Share via
Copy link