Magazin

Jovana Jeremić pokazala 14 godina starijeg dečka: Bogatstvo napravio na hlebu, pa u požaru ostao bez miliona

jovana-jeremic-nevinosti
Foto: Screenshot

Voditeljka Jovana Jeremić objavila fotografije svog novog, 14 godina starijeg dečka, biznismena Dragana Stankovića, i otkrila čime se bavi te i kako je stekao svoj kapital.

Naime, Dragan je vlasnik lanca poznatih pekara, a rodom je iz Grocke, tačnije iz Begaljice gde je pre dve decenije započeo svoj unosan biznis.

– Pre 12 godina počeli smo kao mala zanatska radnja, mala pekara u Begaljici, kod Grocke. Video sam perspektivu u pekarstvu i kako smo zarađivali, tako smo se postepeno i širili, ulažući svoja sredstva. Na samom startu je bilo puno posla, ali smo naporno radili i to nam je omogućilo da dostignemo sadašnju veličinu – ispričao je Dragan 2014. godine za “Nira press”.

On je sa suprugom osnovao firmu i posao počeo 2002. godine i to baš na rođendan mlađeg sina Mihajla – 14. aprila.

Tada je ispečen prvi hleb i tako je nastala mala porodična firma koja je krenula sa desetak zaposlenih.

Inače, pre dve godine Stanković je doživeo milionsku štetu, kada mu se u toku noći u Grockoj zapalio objekat od 1.000 kvadratnih metara zbog kotlarnice.

On se tada oglasio za medije posle požara u fabrici, u kojoj je zaposleno u tom trenutku bilo čak 700 zaposlenih.

– Požar je krenuo od kotlarnice, pa se širio na dokumentaciju, i više nisu mogli da se bore sa stihijom vatrenom, odnosno nije bilo izlaza da se to ugasi i reši. Vatrogasci su stigli u rekordnom vremenu i ovom prilikom bih pohvalio naše heroje koji rade težak posao. Kad čovek ovako nešto doživi, tek tada vidi. Znači svaka im čast na svemu – rekao je on tim povodom.

– Zaposleno je oko 700 ljudi, mi koliko sutra moramo da nastavimo proizvodnju, da proces teče dalje. Materijalna šteta, prema mojoj prvoj proceni, je između dva i po i tri miliona evra. Nisam siguran da li smo osigurani, moram da proverim sa finansijskim direktorom – rekao je Dragan tada za Novu, koji je inače sa tadašnjom suprugom pokrenuo biznis.

Meštani su tada o Stankoviću imali samo reči hvale, te su isticali da je “veliki dobrotvor”, prenosi Telegraf.

Njenim ispadima nema kraja: Jovana Jeremić se izula u studiju, pa jednim potezom zgrozila sve

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link