Magazin

Jovana Jeremić objavila sliku od pre 10 godina, da li biste prepoznali “kraljicu šera”?

jovana-jeremic-nevinosti
Foto: Screenshot

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno se oglasila na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima podelila dragne uspomene.

Naime, Jovana je na svom Instagram profilu objavila sliku od pre 10 godina i otkrila šta se tada desilo.

“Pre tačno 10 godina sam osvojila nagradu publike u besedništvu sa najgledanijom besednom svih vremena Pravnog Fakuleteta Univerziteta u Beogradu. Najveće i za mene i moj razvoj najvažnije takmičenje. Beseda se zvala “O dvostrukom moralu”. Nisam ni slutila da će ta beseda predodrediti moju sudbinu, stav, harizmu i izdržljivost u nameri razobličenja licemera današnjice. Ja ih prezirem, bas kao i Čarl Bukovski”, napisala je Jovana i dodala šta je izjavila nakon pobede davnog 27.1.2013. godine.

“Moje srce je sinoć ostalo na sceni Petice…Zauvek…Nadam se da je moja publika, koja me je svesrdno bodrila, prepoznala moju iskrenost …jer…Vi ste ono za sta se borim uvek…Volim Vas sve…. Hvala Vam na onakvim iskrenim aplauzima… Hvala Vam na svim kometarima…Hvala Vam na glasovima koje ste mi dali! Hvala vam. Iskrenost i kvalitet je ono sto svi prepoznaju.

Svima je za oko zapao i Jovanin izgled od pre 10 godina, a mnogi komentarišu da voditeljku ne bi prepoznali jer nema plavu kosu, punije usne, a i odeća joj se drastično razlikuje.

Jovana Jeremić pokazala 14 godina starijeg dečka: Bogatstvo napravio na hlebu, pa u požaru ostao bez miliona

Izvor: Espreso

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link