Magazin

Jovana Jeremić imala ‘kratak spoj’ i nehotice otkrila da im Vučić dovodi goste

jovana jeremic

Onaj ko se u budućnosti ne odazove na poziv voditeljke Jovane Jeremić da gostuje u njenom jutarnjem programu na televiziji Pink, mogao bi se naći u grdnom problemu. Naime, kako voditeljka tvrdi, prijaviće ga lično predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, čime implicira da je on dužan da joj obezbedi sagovornika.

– Oni su u obavezi da obezbede sagovornika novinaru. Ne da piju kafu i da odmaraju, pa ako ih nađem. Šta ona Jovana Jeremić, ko nju smatra za ozbiljno? Smatra narod Srbije, koji meni svakog vikenda poklanja poverenje više nego bilo kome. I u skladu sa tim hoću da imam sagovornika kad te okrenem! Ne budem li imala u budućnosti, javno ću iznositi imena i prezimena ko svoj posao ne radi kako treba! Ako treba, lično kod predsednika! – rekla je Jeremić vidno uznemirena.

Pored toga što postiže da obiđe sve naprednjačke medije i „obrati se naciji“ barem jednom dnevno, kada mu ove mnogobrojne obeveze dozvole, predsednik je dužan da Jovani obezbedi sagovornike za njenu emisiju na režimskoj televiziji.

Кo u njenu emisiju odbije da dođe, iz bilo kog razloga, završiće u javnoj prozivci, a zatim i na spisku kod Vučića. Ipak, zaista nema smisla da ova eminentna novinarka nema sagovornike za svoj jutarnji program, te će svi koji je odbiju snositi sankcije.

Tako je Vučić dobio još jedan zadatak u upravljanju režimskim medijima, a da li će Jovana biti zadovoljna predsednikovim radom, ostaje da vidimo.

Izvor: Direktno

Željko Mitrović brutalno izvređao građane: Glupi ste kao k***c, da niste retardirani ne bih profitirao

Redakcija Luftika.rs

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Drugi put u zivotu ostavljam Javni komentar .!..MOzda Sam I promasila temu! ?..Ali zelim da repliciram istu, od juce!?Dovoljno godina imam …I iskustva..pa I sebi za pravo da prozborim I napisem Moje vidjenje!!!Postovana produkcijO! …Odlicno se secam odmerenosti ..divnih ,starih, voditelja …sa stavom. .glasom I stasom!Sa temama I tezama …koje su vodili kao pravi zurnalisti intelektualci!!!Reality sou programe .SMesno I da spominjem!?..Nisam pratila …moj problem!??Zar ne !???Ali pustati sliku ./..ponasanja ..prikaza ,doticne ..zene . .devojke !?Kako nazvati Ono!?..I Vi pored svih Kritika publike …terate I dalje Po svom??Na koncu mi publika I jesmo Kritika …pa I placamo, pretplatama vecim Ili manjim …tv programe …gde normalNi Ljudi, u ova zla vremena …trebaju valjada da se odmore!!???Da li provocirate …nas Ili nas ne postujete .!?..To bi vec bio debakl…od psanijA I price!!!Ne vredjam nikoga, Samo Malo Stila …ozbilinosti …pa I gracioznosti …nije na odmet!!!!???A ne da mi iskace. „.ovo“…kao Cupavaca iz kutije.!..Evidentno SA nekim od nas NEStO nije U redu?? …Zaista Psajho PRiCA??Gde ste izgubili normative I kompase …nadjite ih!!!!Ali aKoo vam milion Ljudi kazu“ da ste konji ..nemojte verovati ,,,…drugi milion opet Isto.,NEMojTE ni njima!A..treci milion vas prozove kao glavnu industriju pronalazenja …ovakvih …umobolnika, ….nemojte razmisljati ?Kupujte Samar..OdMAH!!!Lopatom tT zaititi I 3 •po jednu lopatu dnevno …doticoj kao bibu nakljukati…do kraja Zivota ..ljutim antipsihoticima!!!!!Pisem o Voditeljci Jovani ..kojoj ne znam ni prezime??Mislim da je opisujem nema PoTReBE….PRePOzNATVa Je!!!!

  • Ovo je slučaj za vrlo dobrog lekara!!!!Nemojte ignorisati jer goli otok može biti još golji ako jovana pobesni malo više!

6.9K Shares
6.9K Shares
Share via
Copy link