Magazin

Lažni sjaj srpskog „džet-seta“, nose fejk Rolekse i krpice dok tripuju život na visokoj nozi

soraja-rolex
Foto: Instagram/Soraja Vučelić

Od javnih ličnosti smo navikli na to da nas na društvenim mrežama zasipaju objavama luksuznih putovanja, skupe garderobe, nakita, automobila. Mada među poznatim ličnostima svakako ima onih koji samo original nose, mnogi širokim masama plasiraju samo lažni sjaj, ili ako bismo stvari nazvali pravim imenom – fejk odnosno lažne stvari.

Naime, Instagram stranica „munichwristbusters“ bavi se prodajom satova marke Rolex, a usput i raskrinkavanjem poznatih ličnosti širom sveta koji nose lažne Rolex satove.

Na njihovoj podužoj listi našlo se i nekoliko srpskih javnih ličnosti koji su „lažnjaci“, uz detaljno obrazloženje šta ih odaje da su fejk.

Ana Korać

Lažni Rolex iz kolekcije „Hulk“, koji nosi Ana Korać – kako stoji u opisu, boja brojčanika nije ista kao na originalu, a ako se bolje pogleda, ne podudara se sasvim ni izgled pravog i lažnog Rolex-a.

Darko Lazić

Lažni Rolex iz kolekcije „Yachtmaster“ – Lazićev sat je previsok u odnosu na original, a rastojanje između kućišta i narukvice je preveliko, stoji između ostalog u opisu.

Soraja Vučelić

Lažni Rolex iz kolekcije „Day-Date“ – Sorajin sat je poput Lazićevog – previsok u poređenju s originalom, a i urezi u masku zupčanika su preduboki.

Stefan Janković

Lažni Rolex iz kolekcije „GMT Master II Pepsi“ – kad je u pitanju lažni sat ovog influensera, glavni indikator toga da je u pitanju kopija je to što na njemu čak ni nema krune.

Srpske lepotice koje bi ove slike iz mladosti najradije zapalile (FOTO)

Izvor: Nova

Čitajte Luftiku na Google vestima

48 Shares
Share via
Copy link