Poznati

Od kupljene do diplome državnog fakulteta: Kakvo obrazovanje imaju naše starlete?

ana-korac-soraja
Foto: sorajavucelic/Instagram

Naše starlete su najpoznatije po oskudnom odevanju, slilikonima, estetskim zahvatima, ali i problemima sa zakonom!

I dok se neke ponosno hvale diplomom fakulteta, neke otvoreno priznaju da nisu želele da uče, već su „zvanje“ dobile na drugačiji način.

Anđela Veštica

Malo ko zna da je njeno pravo ima zapravo Anđela Mitkovski. Poznata je po svom žustrom karakteru, nema dlake na jeziku i svima odmah sve govori u lice. Nisu joj strani ni konflikti, a pažnju privlači vrlo neobičnim izgledom, koji je rezultat mnogobrojnih plastičnih operacija, piše Stil.

Anđela je prva dva razreda završila u rodnom Prokuplju, a potom je osnovnu školu nastavila u Boru, gde se preselila sa porodicom. A potom je došla u srpsku prestonicu sa željom da završi Zubotehničku školu, što je i učinila, nakon toga obrazovanje nije nastavljala.

Ava Karabatić

Hrvatska starleta Ava Karabatić je u Zadru studirala italijanski i latinski, čime se često hvalila, ali je uglavnom „zaboravljala“ da pomene da to studiranje traje preko deset godina.

– U Sarajevu mi ljube noge jer sam velika zvezda. Ljudi sa estrade nemaju ni završen vrtić a ja sam odlična studentkinja – poručila je Karabatićeva jednom prilikom.

Ana Korać

Pažnju javnosti je stekla družeći se sa Sorajom Vučelić, a onda je uplovila i u svet rijaliti programa, kao i njena drugarica. Završila je srednju Umetničku školu u Ivanjici, a nakon toga upisala studije žurnalistike u Beogradu.

Međutim nikada nije govorila o tome da li završila fakultet.

U međuvremenu se udala i rodila dete, a iako ne radi nigde, i dalje živi na visokoj nozi.

Mimi Oro

Svi se dobro sećamo Mimi Oro, starlete koju su u kvizu pitali „Koja je najveća ptica na svetu?“, a ona je odgovorila „Oro“.

Mimi je pre nekoliko godina istakla da je diplomirala sa najvišom ocenom, na smeru računovodstvo i revizija na „Alfa BK Univerzitetu“. Takođe je bila u rijalitiju, a za „Kurir“ je izjavila tada da će raditi u banci ili kao revizor, da vidi kakve su korupcije po firmama.

Nađa Đukić Blondi

Otvoreno je pričala da je diplomu kupila.

– Ja sam preko svog kuma, mnogo jak čovek koji nažalost nije više sa nama. Nešto smo pričali i on mi je rekao, mnogo si inteligentna, jako brzo kontaš stvari, vidim kako na telefonu kuckaš, na računaru, jako brzo sve… Daj nešto malo više, ali ja sam rekla da nemam volju i želju da učim, neke stvari su mi bile bitnije. Tada sam se s njim dogovorila, on je to završio i ja sam dobila diplomu. Tako sam ja završila fakultet, ništa ne krijem. Ne znam koji. Znam da neću da radim jer ja nisam devojka koja radi, nikada u životu nisam radila, niti ću da radim, svesna sam toga. Uvek sam sve imala – rekla je Blondi u jednoj emisiji.

Soraja Vučelić

I Soraja se svojevremeno hvalisala fakultetom.

– Završila sam psihologiju, ali o tome nisam mnogo pričala jer za nas poznate ličnosti kažu – pa, kako ona ima fakultet? Kao da je to nešto nemoguće i neverovatno – izjavila je Soraja za emisiju Exkluziv.

Stanija Dobrojević

Na sva usta se hvali kako je veoma obrazovana.

– Ostao mi je još diplomski. Znaš koliko su bili teški ispiti. Hoću da imam diplomu da se hvalim, da svi kažu kako sam obrazovana i da mogu da me poljube u to lepo d**e – rekla je davno Stanija, a u međuvremenu je diplomirala ekonomiju, a nakon toga nije krila sreću.

U junu 2017. se pohvalila da je diplomirala na državnom ekonomskom fakultetu u Novom Sadu.

Zanimljivo je da starleta već godinama ističe takođe kako je ovo zanimanje kojim želi da se bavi u budućnosti, a nedavno je izjavila i kako intenzivno planira da krene stopama svog oca:

– Ne biram ništa što je lako, pa samo tako želela da idem stopama svog oca koji je takođe diplomirani ekonomista, a ovo što radim trenutno je kako ja kažem, mladost, ludost – zaključila je.

Srpske lepotice koje bi ove slike iz mladosti najradije zapalile (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

363 Shares
363 Shares
Share via
Copy link