Magazin Poznati

Soraja kritično posle saobraćajne nesreće, lekari joj se bore za život

soraja-rolex
Foto: Instagram/Soraja Vučelić

Starleta Soraja Vučelić doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću na granici sa Albanijom i nalazi se u teškom stanju. Soraja je navodno trenutno u bolnici u Hrvatskoj, gde doktori daju sve napore da je spasu.

Izvor za „Blic“ navodi da je trenutno na još jednoj operaciji.

„U toku je operacija, ima unutrašnje krvarenje u stomaku. To je neko krvarenje iz dva dela, znači da je naknadno nastupilo, ne odmah po udesu. Nadaju se da će sve biti dobro kada to budu sanirali. Lekari ulažu napore da je spasu“, rekao je izvor za pomenut medij.

Prema njegovim rečima, scena na mestu saobraćajke je bila jeziva.

„Auto je skroz uništen. Vatrogasci su morali Soraju i njenu drugaricu da izvlače iz džipa. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i zatekla je bez svesti. Priključili su je na infuziju i odvezli na jednu privatnu kliniku. Lekari su je detaljno pregledali i utvrdili su da ima polomljena rebra, povrede vrata, pluća i abdomena, pa je operisana. Međutim, juče se iznenada pojavilo novo krvarenje i mora da ide na novu intervenciju“ priča izvor za domaće medije.

Podsetimo, Soraja je u subotu sa Kosmeta krenula ka Albaniji sa drugaricom. Vozila je „mercedesov“ džip, na koji je naleteo kombi. Od siline udarca Soraja zamalo nije poletela kroz šoferku. Ona je grudnim košem udarila u volan, polomila rebra i povredila unutrašnje organe.

Izvor: Nova

Lažni sjaj srpskog „džet-seta“, nose fejk Rolekse i krpice dok tripuju život na visokoj nozi

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

22 Shares
Share via
Copy link