Uncategorized

Izbola muškarca tokom odnosa, pa govorila da je Selma Hajek iz filma „Od sumraka do svitanja“

selma-hajek-nika-nikoubin

Studentkinja iz Teksasa Nika Nikoubin (23), koja je osuđena jer je na sastanku ubola nožem svog partnera tom sek*a kao osvetu za američki napad dronom u kojem je ubijen iranski zapovednik, sada insistira na tome da je prilikom tog stravičnog čina halucinirala da je ona lik Selme Hajek iz filma ‘Od sumraka do svitanja‘.

Kako prenosi Njujork post, Nikoubin je rekla vlastima da je ubod nožem bio osveta za smrtonosni napad dronom 2020. koji je ciljao vojnog vođu. Dobila je tri godine uslovne zatvorske kazne jer je ubola u vrat Daniela Trevina tom sek*a u hotelskoj sobi u martu 2022.

Priznala je krivicu po dve tačke optužnice za lažno zatvaranje uz upotrebu smrtonosnog oružja.

Sutkinja Karli Kierni navela je Nikoubinine mentalne probleme kao razlog zašto joj je ponuđena uslovna kazna u Teksasu. Mlada je žena patila od teške depresije, šizofrenije i bipolarnog poremećaja.

Nikoubin je rekla sudu da je bila silovana kad je imala 18 godina i da „nije u potpunosti shvatila utiecaj koji je to iskustvo imalo na nju i njeno se mentalno zdravlje pogoršalo“, prenosi Jutarnji.

Takođe je tvrdila da je bila u ustanovi za mentalno zdravlje 10 dana pre susreta s Trevinom u hotelu.

Sada je detaljno opisala svoj način razmišljanja pre tog kobnog čina.

– Bila sam u vrlo maničnom stanju uma – rekla je Nikoubin.

– U suštini sam se pogledala u ogledalo i pomislila ‘Ova glumica je zgodna‘, misleći da sam Selma Hajek iz filma ‘Od sumraka do svitanja‘, i halucinirala sam da imam zmiju oko ramena – dodala je, govoreći o scenariju Kventina Tarantina iz 1996.

Nikoubin je upoznala svoju žrtvu na aplikaciji za upoznavanje Plenty of Fish pre nego što se par odlučio naći radi sek*a u hotelu Sunset Station 5. marta 2022., rekli su policajci.

Tokom sek*a, Nikoubin je vezala oči svojoj žrtvi, a zatim ga ubola u vrat kuhinjskim nožem koji je ponela sa sobom.

Žrtva je posvedočila da ju je gurnuo sa sebe nakon što je osetio oštru bol i povikao: „Što to radiš?“ Nikoubin je brzo pobegla iz hotelske sobe, ali ubrzo ju je uhvatila policija.

– To je otišlo toliko daleko da sam, čak i dok sam imala lisice na rukama, još uvek mislila da sam u tome liku – tvrdi Nikoubin.

Tokom ispitivanja, Nikoubin, koja je u SAD došla iz Irana kad joj je bilo samo 12 godina, rekla je detektivima da je prolivala američku krv iz „inata i osvete“ zbog američkog ubistva iranskog vojnog vođe, Kasema Sulemanija.

– Ne verujem u stvari koje sam rekla te večeri. To nije u okviru mojih političkih stavova niti političkih stavova moje porodice – rekla je za Post.

Nikoubin, koja tvrdi da je u to vreme bila bez lekova, rekla je da je shvatila da je ubola Trevina tek šest nedelja kasnije dok je bila zatvorena u zatvorskoj ćeliji.

Na suđenju je njen advokat okrivio njenu psihotičnu epizodu za ubadanje.

– Halucinirala sam. Bila sam pod uticajem alkohola. Nisam radila ono što su me roditelji učili. Sve to zajedno, dovelo je do toga da sam imala maničnu epizodu. Šizofrenija i bipolarni poremećaj. Sve to pre mog hapšenja – objasnila je.

Proteklih godinu dana Nikoubin tvrdi da je stalno uzimala svoje lekove.

Nova drama u Beogradu: Devojčica (16) izbola učenika i nastavnicu, dečak (9) napravio spisak đaka koje bi ubio

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link