Recepti Restorani Novi Sad Vesti Novi Sad

Hrono restoran u Novom Sadu jedini u Srbiji

U Novom Sadu se nalazi restoran „City Life“ jedinstven u Srbiji po tome što u njemu možete naručiti hrono obrok. Hrono ishrana je popularna u svetu, a polako ovaj trend osvaja i našu zemlju, ali i Novi Sad.

hrono-hrana-novi-sad
Foto: arhiva citiy life©

Vlasnik restorana Vladimir Đačić kaže da nakon što je i sam smršao, zahvaljujući hrono ishrani, došao na ideju da u jelovnik svoga restorana ubaci i ovakve obroke.

– Veoma mi je bilo teško na početku, jer nije lako osmisliti recepte koji će biti zdravi, ali i ukusni gostima –  kaže Vladimir i dodaje da mu je otežavajuća okolnost bila ta što na tržištu ne postoje kuvari obučeni da spremaju hrono obroke.

On ih je, kako kaže, sam obučio i sam je smišljao recepte, uz odobrenje Hrono centra iz Novog Sada.

hrono-restoran-novi-sad
Foto: arhiva citiy life©

Ukoliko ste na hrono režimu ishrane i želite da imate manje kilograma, u ovom restoranu možete poručiti doručak, ručak, večeru, ali i slatkiš. Ne koriste šećer, crveno povrće ili voće, a u desert se dodaje stevia kako bi bili slatki.

hrono-novi-sad
Foto: arhiva citiy life©

Hrono ishranu je pogrešno nazivati dijetom, jer ne izbegavate ni jednu namirnicu i sprovodi se uz lekarski nadzor. Ona je nastala je u Francuskoj još 1986. godine, a u ovoj ishrani ne morate da vodite računa o broju kalorija i količini hrane, jedino na šta morate da obraćate pažnju jeste sat. Najbitnije je da u određeno vreme pravilno kombinujete određene namirnice.

Saznajte više o hrono ishrani

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

43 Shares
Share via
Copy link