Restorani u Novom Sadu su izbacili ponude za doček Nove godine 2018. Tu je kompletan meni, cene, nastupi tamburaša i druge informacije. Ako je Novi Sad vaš izbor za doček 2018, ovi restorani sigurno imaju šta da ponude. Ovo je lista ponuda za Novu 2018. godinu – restorani Novi Sad.

Restoran kompleks Vidikovac

Ekskluzivan ambijent, gala večera i dobro poznati bend Žuti kišobran – samo je deo onoga što vas očekuje u novogodišnjoj bajci koju vam priprema restoran Vidikovac. Sva mesta u restoranu su popunjena, pa menadžment Vidikovca organizuje reprizu dočeka Nove godine sa istim programom, a upola nižom cenom.

restoran-nova-godina

Za reprizu dočeka Nove godine 2018. u idili Fruške gore očekuju vas 2 večere i neograničena konzumacija pića, dok će se za dobar provod pobrinuti novosadski bend Žuti kišobran.

Vidikovac vas poziva da doživite najlepšu noć i čar praznika na obroncima Fruške gore.

Sve informacije i rezervacije na 021/2986-999, 063/589058.

Kafana Tako je suđeno

Fantastičan gurmanski meni, kao i tamburaši Malo po malo, koji su stalni sastav kafane Tako je suđeno, obećavaju nezaboravan doček Nove godine 2018. U podnožju Petrovaradinske tvđave, sa pogledom na Dunav i Novi Sad, kafana Tako je suđeno će vam pružiti jedinstven doživljaj zimske idile.

Tako-je-sudjeno-Nova-Godina

U cenu od 3.600 uračunata je rezervacija, i fenomenalan i obilan meni, posebno osmišljen za novogodišnju noć. A očekuju vas i ekskluzivne vinske etikete.

Piće se plaća po redovnim cenama.

Informacije i rezervacije na telefon 021/533-225.

Restoran Ribarac

Ukoliko želite da doček Nove godine 2018. provedete na Ribarskom ostrvu na Dunavu, u restoranu Ribarac uz muziku u izvođenju benda Rusija, raznovrstan, interesantan program i bogat jelovnik to će vas koštati 7.200 dinara.

restoran-ribarac-docek-nove-godine

U cenu su uključeni, kako kažu, bogat meni i piće u neograničenim količinama.

Alaska barka

Ako ste ljubitelji tamburaša, novogodišnju noć možete proslaviti takođe na Ribarskom ostrvu na Dunavu, u restoranu Alaska barka uz tambure benda Još ovu noć. Tu su raznovrstan, interesantan program i bogat jelovnik.

docek-nove-godine-restorani-novi-sad

U cenu od 60 € su uključeni domaće i strano piće u neograničenim količinama, kao i bogat meni (predjelo, čorba, glavno jelo i posleponoćni meni).

Restoran Terasa

Restoran na Petrovaradinskoj tvrđavi nudi posnu, vege i mesnu trpezu. U večeru su uključeni predjelo, glavno jelo i desert. Ukoliko volite tamburaše onda je ovo mesto za vas, jer će ovde celo veče svirati tamburaški orkestar Besane noći.

restoran-terasa-docek-2018

U cenu od 55 €, pored večere, uključeno je neograničeno domaće piće.

Restoran Piknik

Cena dočeka 2018. godine je 30 €, a piće se plaća posebno, po redovnim cenama. Tu su 3 menija – 2 mesna i jedan posni, a svaki jelovnik sadrži predjelo, glavno jelo i dezert. U restoranu Piknik najavljuju i prasećenje pečenje posle ponoći.

dj-novi-sad

Goste će zabavljati Moonlighting Band koji sviraju stranu i domaću zabavnu muziku i DJ disco.

Najlepše praznične fotografije Novog Sada

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here