Novi Sad

Novi Sad za doček Nove godine 2024: Restorani sa ponudama

nova-godina-restorani-naslovna

Restorani u Novom Sadu su izbacili ponude za doček Nove godine 2024. Tu je kompletan meni, cene, nastupi tamburaša i druge informacije. Ako je vaš izbor Novi Sad za doček 2024, ovi restorani sigurno imaju šta da ponude. Ovo je lista ponuda za Novu 2024. godinu – restorani Novi Sad.

Ukoliko volite provod napolju, pogledajte program za doček na trgu u Novom Sadu, a ako preferirate provod tokom dana, proverite i najbolje dnevne žurke u Novom Sadu.

Sheraton Novi Sad – Lexington bend za doček 2024. godine

Novosađani će imati priliku da uživaju u dočeku Nove 2024. godine uz Lexington bend u hotelu Sheraton. Organizatori najavljuju zagarantovanu zabavu.

Cena po osobi za doček Nove godine 2024. zavisi od pozicije stola i kreće se u rasponu od 180 do 260 evra.

Ova cena uključuje elegantno mesto za sedenje, gala večeru (švedski sto) i domaći paket pića. kao i neizostavni šampanjac u ponoć.

Za dodatne informacije i rezervacije, kontaktirajte broj telefona 064 847 74 47.

Etno selo Markovi konaci

Na obroncima Fruske Gore na samo 20 min od Novog Sada i Indjije a sat vremena od Beograda, u autentičnom ambijentu provedite najludju noć uz bogatu trpezu, neograničeno piće i fantastičan Smile bend.

nova-godina-docek-markovi-konaci

Cena svečane večere je više nego povoljna i iznosi samo 55€. Postoji  mogućnost noćenja u jednom od komfornih konaka prilagođenih tradicionalnom stilu koji odišu toplinom. Etno selo Markovi Konaci raspolaže sa 10 konaka kapaciteta 2-4 osobe.

Sve ovo Etno selo Markove Konake preporučuje za najbolje mesto za najbolji provod u najluđoj noći. Više informacija na sajtu www.etnoselomarkovikonaci.rs ili putem telefona 063222483.

Doček Nove 2024. godine u Kristalu

Pridružite nam se u najluđoj novogodišnjoj večeri 31. decembra, jer garantujemo vam odličnu zabavu, mnoooogo đuskanja i pevanja, uz vrhunsku hranu i neograničeno piće.

Za odličnu atmosferu pobrinuće se Orkestar Merak  koji će najlepšim hitovima razdrmati podijum i pružiti nezapamćenu enegiju, verujte nam na reč.

kristal-nova-godina-docek

Druženje započinjemo od 20 časova.  Cena iznosi 90€ – ulaznice se naplaćuju u dinarskoj protivvrednosti.

Svečana sala Kristal – Ive Lole Ribara 4a, Veternik / Instagram

Informacije i rezervacije: 060 74 77 002.

Restoran Kesten Futog

Vlasnici i osoblje restorana i svečane sale Kesten u Futogu imaju više od 10 godina iskustva u organizaciji proslava. Ovaj restoran je jedan od prvih u Novom Sadu koji je koncipiran kao namenski prostor za proslavu venčanja, krštenja, rodjendana, pa samim tim i novogodišnjih žurki.

restoran-kesten-futog-nova-godina

Pozivaju da dočekate novu 2024. godinu u svečanom i novogodišnjem ambijentu restorana Kesten u Futogu u ulici Cara Lazara 190. Po ceni od 7.500,00 dinara po osobi na raspolaganju vam je neograničeno piće i hrana, kao i odličan muzički program za koji je zadužen bend Prezidednt.

U ponoć vas očekuje gastronomsko iznenađenje.

Informacije i rezervacije na broj 062/801-68-68 ili na Instagram stranici.

Hotel Stari krovovi

Mesto koje vam sledeće prestavljamo za najluđu noć ima decenijsku tradiciju u organizaciji dočeka novih godina, Hotel Stari Krovovi organizuju doček nove 2024 godine I sigurno će biti ludi provod jer u Starim Krovovima je dobara žurka zagarantovan. Neograničeno piće kao i vrhunska večera.

Uz Panama bend  i vrhunsku uslugu i hranu udjite u Novu godinu sa vama dragim osobama u prelepom ambijentu naših hotela. Cena all inclusive karte je 75€.

stari-krovovi-docek-nove-godine

Hotel Stari Krovovi ima i mogućnost  smeštaja na raspolaganju su vam aparatmani , jednokrevetne , dvokrevetne kao i sobe sa tri i četiri udobna kreveta . Svaka soba ima ležaj , kupatilo sa tuš-kabinom i fenom za kosu. U sobama se nalaze i po jedan mini-bar , TV, direktna telefonska linija i klima uredjaj.

Ceo hotel je pokriven wireless signalom za besplatan pristup internetu. Gostima je takodje na raspolaganju i sobna usluga.
(Room service). Čuvani parking za putničke automobile i autobuse nalazi se ispred hotela i pod stalnim je video nadzorom. Rezervišite Vaše mesto na vreme i budite deo najboljeg provoda u Novom Sadu!

Rezervacije i informacije na broj: 063644517.

Restoran kompleks Vidikovac

Restoran Vidikovac vas poziva da doživite nezaboravnu noć u autentičnom ambijentu svečane sale uz fenomenalni Tapas bend.

U ovom restoranu na Fruškoj gori, očekuje vas gala večera sa neogranicenom konzumacijom i stranog i domaćeg pića tokom cele večeri.

Obećavamo vam noć prepunu sjajne muzike, odlične zabave i vrhunske usluge.

restoran-vidikovac-nova-godina

Uverite se zašto je najbolji provod baš na Vidikovcu.

Adresa: Samarski put bb, Ledinci

KONTAKT: 063/589-058

Hotel Vila Moskva

Kao i svake godine Hotel Vila Moskva za vas organizuje spektakularan doček nove 2024 godine. Neograničeno piće kao i vrhunska večera.

Uz Lila bend  i vrhunsku uslugu i hranu udjite u Novu godinu sa vama dragim osobama u prelepom ambijentu naših hotela. Cena all inclusive karte je 90€.

vila-moskva-gde-za-novu

Hotel Vila Moskva ima dugogodišnju tradiciju organizacije različitih proslava I žurki a imate moguđnost da provedete nezaboravno veče I da iskoristite mogućnost I smeštaj u  njihovom Hotelu na raspolaganju su vam aparatmani , jednokrevetne , dvokrevetne kao i sobe sa tri i četiri udobna kreveta .

Rezervišite Vaše mesto na vreme i budite deo najboljeg provoda u Novom Sadu!

Rezervacije i informacije na broj: 063644517.

Vila Palace

Ponude za doček Bove 2024. godini u Vili Pallace još uvek nisu postavljene.

Za sve dodatne informacije i rezervacije možete nas pozvati na broj 061 616 11 61 i 061 313 13 12.

Vaša Villa Palace.

Tamaris

U svečanoj sali Tamaris je tokom prethodnih godina bilo je organizovanih dočeka, ali doček Nove 2024. godine u Tamarisu u trenutku pisanja ovog teksta – nema programa.

Inače, svake godine je u simpatićnom ambijentu ovog restorana, bila bogata gastronomska ponuda uz neograničenu konzumaciju pića, ali ove zime će izostati, kako stvari sada stoje.

Premier Prezident Hotel*****

Još uvek se čeka ponuda za novogodišnju noć u luksuznoj Balskoj Dvorani HOTELA PREMIER PREZIDENT ***** u Sremskim Karlovcima.

docek-premier-prezident-novi-sad

Proslava najluđe noći u jedinstvenom ambijentu vinskog podruma HOTELA VILE PREZIDENT**** se tradicionalno organizuje uz tamnuraše i vrhunske specijalitete u domaćinskoj atmosferi.

Informacije i rezervacije: +381 21 298 3325 (Belilo 71, Sremski Karlovci).

Najlepše praznične fotografije Novog Sada

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

287 Shares
287 Shares
Share via
Copy link