Magazin Novi Sad

Novi Sad: Ponude za doček Nove godine 2020. u restoranima

Doček Ng

Restorani u Novom Sadu su izbacili ponude za doček Nove godine 2020. Tu je kompletan meni, cene, nastupi tamburaša i druge informacije. Ako je vaš izbor Novi Sad za doček 2020, ovi restorani sigurno imaju šta da ponude. Ovo je lista ponuda za Novu 2020. godinu – restorani Novi Sad.

Ukoliko volite provod napolju, pogledajte program za doček na trgu u Novom Sadu, a ako preferirate provod tokom dana, pogledajte najbolje dnevne žurke pred doček 2020. u Novom Sadu. Ako pak želite da se provedete izvan Novog Sada, pogledajte ponudu restorana za doček Nove godine u Beogradu.

Restoran kompleks Vidikovac

Doček Nove 2020. godine (i repriza) u Vidikovcu predstavlja pravu novogodišnju bajku.

Doživite spektakularan provod na talasima Fruške gore u novogodišnjim noćima uz dobro poznati novosadski bend Žuti kišobran.

Restoran Vidikovac vas poziva da dočekate 2020. godinu na obroncima Fruške gore, u autentičnom ambijentu svečane sale, uz bogatu gastronomsku ponudu i neograničenu konzumaciju pića.

Doživećete pravu novogodišnju čaroliju u ekskluzivnom ambijentu jednog od najlepših restorana Fruške gore.

Sve informacije i rezervacije na 021/2986-999, 063/589058.

Doček Ng

Premier Prezident Hotel*****

Provedite nezaboravnu novogodišnju noć u luksuznoj Balskoj Dvorani HOTELA PREMIER PREZIDENT ***** u Sremskim Karlovcima! Goste će te večeri zabavljati PLAY BAND. U cenu je uključena Gala večera (5 ganga), domaće piće u neograničenim količinama i vredne nagrade.

Informacije i rezervacije: +381 21 884 111 (Karađorđeva 2, Sremski Karlovci)

Doček Ng

Reprizu najluđe noći provedite u jedinstvenom ambijentu vinskog podruma HOTELA VILE PREZIDENT****! Zagarantovano dobar provod uz TAMBURAŠE i vrhunske specijalitete u domaćinskoj atmosferi. U cenu je uračunata raskošna večera. Piće po utrošku.

Informacije i rezervacije: +381 21 298 3325 (Belilo 71, Sremski Karlovci).

Restoran Beskraj

Restoran Beskraj vas poziva da novogodišnju noć provedete među prijateljima, u svečanom ambijentu i veseloj novogodišnjoj atmosferi, uz neograničenu hranu i domaće piće. Specijalitete iz svoje kuhinje serviraće na švedskom stolu.

Doček Ng

Da budete beskrajno raspoloženi pobrinuće se njihovo osoblje kao i prijatelji iz benda “Karavan” svojim jedinstvenim nastupom i bogatim repertoarom domaće nardone i zabavne muzike. Da bi ovo veče bilo zaista nezaboravno, početak godine obeležiće novogodišnjim poklonima.

Za više informacija posetite sajt restorana ili pozovite na 066 510 2090.

Tamaris

U svečanoj sali Tamaris je tradicionalno jedan od najboljih provoda u Novom Sadu u novogodišnjoj noći.

Goste će za doček 2020. zabavljati jedan od najboljih sastava za proslave – bend Bora Bora.

Doček Ng

Novogodišnji meni

  • Predjelo
  • Glavno jelo: marinirani sv. vrat, medaljoni u sosu sa tri vrste sira, piletina cordon blue, mešana salata, roštilj mešano meso.
  • Dezert
  • Neograničeno domaće piće

Zagarantovani ludi provod cele noći.

Info i rezervacije

063 1563 888 / Svečana sala Tamaris, Heroja Pinkija 105

Restoran Kesten Futog

Vlasnici i osoblje restorana i svečane sale Kesten u Futogu imaju više od 10 godina iskustva u organizaciji proslava. Ovaj restoran je jedan od prvih u Novom Sadu koji je koncipiran kao namenski prostor za proslavu venčanja, krštenja, rodjendana, pa samim tim i novogodišnjih žurki.

Doček Ng

Pozivaju da dočekate novu 2020. godinu u svečanom i novogodišnjem ambijentu restorana Kesten u Futogu u ulici Cara Lazara 190. Po ceni od 45 evra po osobi na raspolaganju vam je neograničeno piće i hrana, kao i odličan muzički program za koji je zadužen bend “Vašalići”.

U ponoć vas očekuje gastronomsko iznenađenje.

Informacije i rezervacije na broj 062/801-68-68 ili na Facebook stranici.

Doček nove godine u restoranu G.IMI

Repriza nove godine u restoranu G.IMI. Na najatraktivnijoj lokaciji, u samom centru Novog Sada, gde se okupljaju hedonisti. U restoranu G.IMI obećavaju dobar provod uz Constantine Ferdnand, Aleksandru Zdravković & band.

Autentičan ambijent, odlična usluga i ekskluzivni izbor hrane očaraće vaša čula i doprineti dobrom raspoloženju. Ovo je svojevrsno hedonističko putovanje uz veliku ponudu najkvalitetnijih vina i unikatnih ukusa koji će upotpuniti užitak.

Doček Ng

Redovne cene hrane i pica, a rezervacije za večeru su obavezne.

Rezervacije na telefon 064 136 55 45.

Instagram Restoran G.IMI, Dunavska 19, Novi Sad

Karma

A sada jedan potpuno drugačiji doček Nove godine. U kafeu Karma počinje kao dnevna žurka, ne plaća se ulaz ni rezervacija, a cene pića su neznatno više nego inače.

U Karmi se tradicionalno Nova godina dočekuje već od podneva, a žurka traje do kasno u noć. Ove godine se ne plaća ulaz, ali rezervacije su poželjne (i ne naplaćuju se). Gostima je na raspolaganju šank (cene gotovo redovne).

Info i rezervacije:

062/868 1042 i 062/343 132

Club Caffe Karma – Bulevar Oslobodjenja 62

Najlepše praznične fotografije Novog Sada

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

136 Shares
136 Shares
Share via
Copy link