Horoskopski znakovi Mesečni horoskop

Horoskopski znak Blizanci: Mesečni horoskop za mart 2016. godine

Početkom meseca, 1. i 2. marta želećete da stvari uradite na pravi način, makar to bilo u suprotnosti sa mišljenjem većine. Ali, pazite da ne isključujete ljude iz svog života, iz nekih starih, pogrešnih razloga. Umesto toga, dozvolite nekome da se približi vama i vašoj grupi, neće vas boleti. Ne postoji čovek kojem još jedan dobar prijatelj neće dobro doći. 6. i 7. marta imaćete potpuno drugačiji pogled na svet, i sve će vam izgledati mnogo drugačije iz ove perspektive.

Pitanje je šta ćete uraditi sa novim, veoma vrednim saznanjima. Imaćete mnogo obaveza, 14. 15 i 16. marta, i imaćete posla preko glave. Rešite se svih stvari koje vas ometaju da dobro završite sve što vam se nađe u rokovniku. I da, računa se i telefon koji vam neprestano zvoni. Ugasite ga. Mnogo ljudi želeće da stupi u kontakt sa vama, i ovo vam može značiti samo jedno – radite stvari na pravi način. Pazite kome se poveravate. Verovatno ćete sav posao na kraju morati da uradite sami, tako da pazite i na koga se oslanjate.

Ljubav

Iako je vaš znak poznat po tome da više razmišlja, nego što oseća, ovog meseca osećaćete svašta kada je reč o ljubavi. Ovaj mesec počinje vam burno, a planeta ljubavi potrudiće se da otkrijete i neke nekonvencijalne načine da iskažete sovje emocije. Pokušajte da izađete iz svojih okvira, i onoga što je očekivano. 5. marta imaćete problem u komunikaciji koji lako možete rešiti ukoliko budeti igrali na vašu staru kartu šarma.

par-ljubav-5
Pixabay.com

Ako ste pak napravili grešku, i ovde ćete se lako izvući, jednostavnim izvinjenjem i…

Idi na sledeću stranu >

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

24 Shares
Share via
Copy link