Godišnji horoskop Horoskop

Blizanci godišnji horoskop: 2016. je godina romantike i sanjarenja

Vaš vladar Merkur je bez kontrole ove godine, kao i vi. Na početku godine osmatra teren i priprema staze kojima će vas voditi narednih dvanaest meseci. Ovaj dragi razmaženko će preuzeti kormilo od Saturna. Ciljaćete visoko i udubljivaćete se u ostvarivanje istih, tako da je ova godina što se transformacije tiče najjača.

Sa Neptunom koji se čvrsto drži u desetoj kući odlučili ste da vaša karijera mora da ima i lični smisao i gledaćete da na svim poljima ostavite lični pečat.

Najveća zvezda Jupiter vam pomaže da ostvarite lični mir u četvrtoj kući, koja je mesto porodice i porekla, kao i u jedanaestoj kući koja vam donosi nova prijateljstva a moguće i novi predmet interesovanja.

LJUBAV

Blizancima teško pada da poštuju pravila, ali ove godine se upravo to očekuje od njih. Sa Saturnom u sedmoj kući koja je kuća obavezivanja što se tiče ljubavnih veza, dosta ste dugo vrdali, ali ova godina je kada ćete posustati.

horoskop-blizanci-karakteristike

Ćaskanje je ono što vam dobro ide, ali kada stupate u vezu morate obaviti ozbiljne razgovore inače će vam veza biti na klimavim nogama. Kada se stvarno zaljubite u nekoga, za vas je to kao da anđeli pevaju, leptirići u stomaku, zvona zvone, nemate problem da se prepustite.

Idi na sledeću stranu >>>

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

0 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap