Godišnji horoskop Horoskop

Horoskopski znak Vodolija: Godišnji horoskop za 2016. godinu

Vodolija je znak koji voli da se kreće, a ova godina biće puna zanimljivih i nepredvidljivih situacija. Možete očekivati čak i loto dobitak, ljubavne afere i trzavice, ali ova godina je samo priprema za odličan period koji vas čeka u 2017. godini.

Generalno

Vaš vladar Uranijum, i u ovoj godini zauzima treću kuću, što dovodi do toga da imate želju da se stalno krećete, učite nove stvari i imate kratke izlete van zacrtanih planova. U ovoj godini bićete više radoznali i ambiciozni nego u prethodnoj, pa ćete žudeti i za neozbiljnim vezama i avanturama. Jupiter, najveća zvezda na astrološkom nebu je u kući intimnosti, a u septembru ulazi u kuću udaljenih mesta, pa će čežnja biti nemoguća za ignorisanje. Ovo znači da možete pronaći ljubav u nekoj dalekoj, starnoj zemlji, ukoliko zaista žudite za tom osobom.

Da biste ispunili sebi ove želje, biće potrebno da radite naporno tokom cele godine, kako bi obezbedili sebi finansijska sredstva. Uz Neptun u kući prihoda, u poslednja 4 meseca u godini, ostvarićete značajno poboljšanje na polju finansija.

Ljubav

Iako volite uzbuđenje i zaljubljenost, za većinu Vodolija ovo je ipak godina u kojoj ćete biti zadovoljni onim što imate, pogotovo za pripadnike znaka koji su već u vezi. Ovo nikako ne znači da će vaš odnos u postelji sa partnerom biti u statusu kvo, čak naprotiv ovo je godina kada ćete želeti da eksperimentišete. Ovo godine postoje 4 pomračenja, a mart i septembar su meseci za male promene u ljubavnom životu. Iako je veza uglavnom stabilna, u ovom periodu, bićete na tankom ledu pa nemojte donositi ishitrene odluke.

horoskop-zena-cvece
Izvor: Pixabay ©

U 2016. godini postoji i mogućnost za aferu, ali skrivenu, koju želite da sakrijete od svih. Budite obazrivi. U junu ili novembru moguće je da vas očekuje neko romantično putovanje, najverovatnije u stranu zemlju, gde slobodni mogu upoznati osobu vrednu pažnje.

Idi na sledeću stranu >

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

859 Shares
859 Shares
Share via
Copy link