Horoskopski znakovi Mesečni horoskop

Horoskopski znak Rak: Mesečni horoskop za mart 2016. godine

Budite sami svoj najverniji navijač početkom meseca, 1. 2. i 3. marta. Ako nemate baš nikoga na vašoj strani, napišite sebi male stikere, podsetnike da razmišljate pozitivno. Mudre misli koje ćete zalepiti na vidljivo mesto i koje će vam pomoći da se ohrabrite. Želite mnogo toga da postignete 8. i 9. marta, ali i ostajanje u krevetu ceo dan je veliki izazov i tako lep osećaj. Šta uraditi? Znate da ćete morati da ustanete pre ili kasnije, ali možda možete da odložite taj alarm još jednom?

Rakovi su uvek zaštitnički nastrojeni prema prijateljima i porodici, ali 17. i 18. marta posebno ćete voditi računa da vaši najbliži budu na sigurnom i da ih niko ne povredi. Uradićete sve što treba da se uradi da bi bilo ovako. Možda ćete morati da padnete nisko, i da dotaknete skoro samo dno, ali ne brinite, ovo je samo iskušenje, jer stižete na vrhunac, između 25. i 27. marta. Shvatićete da je bilo vredno. Pogledajte kako daleko ste dogurali.

Ljubav

Ako ste u potrazi za ljubavlju, ovo je vaš mesec. 1. i 2. marta imaćete nešto drugačiji pogled na stvari što će vam pomoći da vi ponovo budete vi, ono što zaista jeste, bez pretvaranja. Ovo će vam pojačati samopouzdanje. Slobodni Rakovi će upoznati osobu koja na prvi pogled možda i nije njihov na tip, ali će se savršeno uklopiti sa njom. 5. marta možete imati probleem u komunikaciji, pa pokušajte da ne budete previše zahtevni. Možete se naći u svađi zbog koje će vam kasnije biti žao.

par-ljubav-7
Pixabay.com

Zauzeti Rakovi ili oni koji su u braku, ovog marta otkriće novu…

Idi na sledeću stranu >

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


38 Shares
Share via
Copy link