Godišnji horoskop Horoskop

Horoskopski znak Ribe: godišnji horoskop za 2016. godinu

Biće ovo zanimljiva godina za sve osobe rođene u znaku Ribe, a pre svega zanimljivo će biti na polju ljubavi. Ovo je takođe godina promena, pozitivnih događaja i povoljnih finansijskih prilika. Sve u svemu drage Ribe, ovo je godina za vas!

Gereralno

U 2016. godini desiće se ono što vam se možda više nikada neće ponoviti, sve zahvaljujući tome što vaš vladar, Neptun, ulazi u Sunce. Gotovo izvesno je da ćete u ovoj godini redefinisati svoj ljubavni život, promeniti svoj fizički izgled, a vrlo verovatno i završiti taj roman koji ste započeli.

Iako već imate postavljene prioritete za ovu godinu, ljubav vam je trenutno glavna preokupacija, a vaš ljubavni život je u pravoj vatri trenutno. Na redu su lepi periodi, s tim da vas čekaju dva nešto mračnija perioda, ali i ona su u vezi sa vama, odnosno vi ćete ih rešiti ako iskreno odgovorite na pitanje šta je to što želite od svog partnera, koga volite i da li ste zadovoljni sobom.

ribe-horoskop-znak
pixbay.com©

Mudri i lukavi Pluton ove godine biće na vašoj strani, pa je ovo godina kada počinjete da vodite više računa o svom zdravlju, a pre svega o zdravijoj ishrani. Ovo čak može postati vaša preokupacija tokom godine, pa ćete uvesti sebi sasvim novu dnevnu rutinu.

Idi na sledeću stranu >>>

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

181 Shares
181 Shares
Share via
Copy link