Horoskopski znakovi Mesečni horoskop

Horoskopski znak Jarac: mesečni horoskop za mart 2016. godine

Ništa vas ne čini srećnijim 4. i 5. marta nego plan koji se odvija tačno onako kako ste zamišljali. Teško ste radili na ovome, zašto ne biste prikupili sve zasluge? Novac ili unapređene, bili bi odlična nagrada, ali i saznanje da ste odlično obavili posao je satisfakcija i za vas lično. Jarac će biti veoma kreativan 8. i 9. marta, a pisanje proze ili poezije u ovom periodu za njega će ići sasvim prirodno.

Performansi nisu vaš prioritet i vaše polje interesa, ali svakako treba da prezentujete svoj rad. Za vas je pomalo i neuobičajene da želite da budete nezavisni, ali 14. 15. i 16. poželećete da pratite svoj instikt i idete malo na svoju ruku, nezavisno od ostalih, umesto da razmišljate o svojim odgovornostima i posledicama. Dan ili dva, podalje od vaših svakodnevnih obaveza i rutina neće uništiti vašu odličnu reputaciju u društvu, ali zvezde vam ne preporučuju da to bude neki duži period.

Ljubav

Ovog meseca, Jarčevi su konačno spremni da naprave velike iskorake u svom ljubavom životu. Zvezde će vas na neki način i primorati da donesete odluke i rezove. Slobodne pripadnike znaka privući će osoba za koju nikada nisu ni slutili da će joj pružiti drugu šansu, i učiniće njihove noći uzbudljivim i romantičnim. Imaćete mnogo tema za razgovor, a ako ih i ponestane, Jarčevi uvek imaju još nekog keca u rukavu.

ljubav-horoskop
Izvor: Pixabay ©

Oko 5. marta pokušajte da budete pažljiviji sa onim što izgovarate. Možete povrediti…

Idi na sledeću stranu >

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

23 Shares
Share via
Copy link