Magazin Novi Sad

Đorđe Balašević na Bogojavljensku noć na Spensu, po karte kod tapkaroša

<img src="https://i.ytimg.com/vi/mr1voKbaF8A Đole Balašević je rekao da ovaj koncert ostavlja za kraj, nakon nastupa u Osijeku i u Zagrebu. Dakle, ne zaboravite, Đorđe Balašević 19. januara 2020, na Bogojavljensku noć - Spens, Novi Sad. A karte za koncert potražite na brojnim Facebook grupama i stranicama.

Legendarni Đole Balašević će 19. januara 2020. održati koncert u Novom Sadu, četvrti put zaredom, a nakon četiri i po godine pauze. Panonski mornar pre serije “Bogojavljenska noć” na Spensu nije nastupio duže od decenije, pa nema sumnje da će ovaj koncert biti nabijen emocijama.

Kako nabaviti karte za Balaševićev koncert?

Karte za Balaševićev koncert su faktički razgrabljene i pre nego što su putene u prodaju. Kasna najava koncerta na Balaševićevom Instagram profilu (27. decembra), kao i nespretna organizacija prodaje karata u Gigstixu izazvali su pravi haos.

Cena karte u redovnoj prodaji bila je od 1.600 do 5.000 dinara, a mogle su se nabaviti samo u Gigstix “virtualnom redu”, zbog čega su bile nezapampećene gužve za karte za Balaševićev koncert. u centru Novog Sada.

Ovakva organizacija je otvorila veliki prostor za preprodavce karata.

karte-za-koncert-balasevic

Tapkarošima je išla naruku i kvota od 5 ulaznica po osobi u “virtualnom redu” Gigstixa.

bogojavljenska-noc-karte

Karte za koncert Balaševića potražite na Facebook grupama i stranicama.

balasevic-koncert-karte

Balaševićevi koncerti

Đole će pevati u Novom Sadu samo nekoliko nedelja nakon što je doživeo infarkt.  Njegovi brojni obožavaoci širom bivše Jugoslavije, ali i oni koji su se raselili po svetu bili su zabrinuti, i slali su mu brojne poruke podrške. Bio je prinuđen da otkaže koncertu Kragujevcu, pa je Kragujevčanima napisao emotivno pismo.

Ipak, Stari Mangup se nije predavao. Slučajući savete lekara, Balašević se brzo oporavio, i krajem decembra održao koncerte u Osijeku i u Zagrebu. Posle Novog Sada, sledi koncert u Kragujevcu 25. januara.

Balašević u Beogradu nije nastupao od serije koncerata u decembru 2018. u Beogradskoj areni, gde će je imao vatreno krštenje. On je dotad u Beogradu držao koncerte uglavnom u Sava centru, koji od milošte zove „Steva centar“, gde je sa 100 koncerata apsolutni rekorder.

Zanimljivo je da Zdravko Čolić, posle 9 uzastopnih koncerata u Sava centru, nije hteo da održi i deseti kako ne bi srušio Balaševićev rekord.

Spens, Novi Sad

Đorđe Balašević je zbog revolta prema lokalnim vlastima odbijao da nastupa u Novom Sadu četiri i po godine. Uoči izbora 2012. godine nastupio je na Trgu slobode u Novom Sadu, a onda napravio pauzu sve do 19. januara 2017. Njegov povratak novosadskoj publici bio je veoma dirljiv.

Evo kako je izgledalo na koncertu Đoleta Balaševića – Bogoljavljenska noć pre 2 godine na snimku koji je načinio Vladimir Medenica.

Đole Balašević je rekao da ovaj koncert ostavlja za kraj, nakon nastupa u Osijeku i u Zagrebu.

Dakle, ne zaboravite, Đorđe Balašević 19. januara 2020, na Bogojavljensku noć – Spens, Novi Sad. A karte za koncert potražite na brojnim Facebook grupama i stranicama.

Da li znate zbog koga su uvek prazna dva mesta na Đoletovim koncertima?

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Kako ga nije sramota,koliko koštaju ulazinic,bar da kupi žilet da se obrije.I da mi da džab ne bih nikada išla kod ovog neobrijanog,neokupanog čoeka koji pljuje svoj sopstveni narod u Njihovoj lijepoj.Da lil je ovaj Vojodjanin ikada dao neku kintu za bolesnu decu,e pa vidite kakvi smo mi Dodjoši,a kakav je on.sram ga bilo.Znam mu ženu koja je iz Zrenjanina,sirotinja,a majka joj se bavila prostitucijom.muka mi je od oakvih pevača…

    • Razmisli o svemu sto si napisao….ali odmah….razmisli o svom uspehu koji si postigao…ali odmah,,,kupi brijace i brij se …ali odmah i napisi bar jednu pesmicu….ali odmah…ti to nikada ne mozes i da hoces…PDMAH…i zato prestani laprdati ali ….odmah

  • citirao bih “neobrijanog i neokupanog” i ako postoji psovka u komentaru izvinite, nije do mene ja sam citiram… dakle iz Bgd-a poruka za ovog Dodjosa i sve druge dodjose koji dele njegove stavove… “Jebo VAS voz koji vas don’o”

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
948 Shares
948 Shares
Share via
Copy link