Vesti Novi Sad Magazin

POTVRĐENO: Đorđe Balašević na Bogojavljensku noć na Spensu

Legendarni Đole Balašević će 19. januara održati koncert u Novom Sadu, nakon četiri i po godine pauze. Panonski mornar na Spensu nije nastupio duže od decenije, pa nema sumnje da će ovaj koncert biti nabijen emocijama.  Cena karata je od 1.600 do 5.000 dinara, a mogu se nabaviti u Gigstixu.

Balaševićevi koncerti

Stari mangup će pevati u Novom Sadu tri nedelje nakon koncerta u Beogradskoj areni, gde će nastupiti prvi put. On je dosad u Beogradu držao koncerte uglavnom u Sava centru, koji od milošte zove „Steva centar“, gde je sa 100 koncerata apsolutni rekorder. Zanimljivo je da Zdravko Čolić, posle 9 uzastopnih koncerata u Sava centru, nije hteo da održi i deseti kako ne bi srušio Balaševićev rekord.

djordje-balasevic-mornar
Đorđe Balašević, panonski mornar / Večernji list

Đole je, inače, ovih dana u studiju, gde se u sjajnoj atmosferi priprema za decembarske nastupe u Zagrebu i u Beogradu. Jedan deo atmosfere podelila je njegova ćerka Beba Balašević na svom Facebook profilu. Ona zajedno sa sa Đoletovim fanovima (Đotovima) pokupava da ga nagovori da počne da snima novi album.

Spens, Novi Sad

– Među nama, ima još bar deset novih za koje ja znam, zbog svih vas koji pitate kad će novi album, da ga malo pritisnemo opet, na naš način – napisala je Beba.

Ona je priznala da je nagovorila oca da neobjavljenu a poznatu pesmu „Mala vidra“ snimi uz novi tekst.

https://youtu.be/uLSQsV6vMJk

Đole Balašević je za Naxi radio rekao da ovaj koncert ostavlja za kraj, nakon nastupa u Beogradu i u Zagrebu, i dodao da je bilo i malo pritiska članova benda. Poslušajte Đoletovu najavu ovde:

Đorđe Balašević prethodni koncert u Novom Sadu održao u maju 2012. na Trgu slobode. Gotovo sve što je proteklih 20 godina u vezi sa Balaševićem se na ovaj ili na onaj način povezuje sa politikom, pa je tako bio i 2012. To je u neku ruku bio predizborni koncert, mada je drugačije kršten.

Potražite još događaja u Novom Sadu

Dakle, ne zaboravite, Đorđe Balašević 19. januara 2017, na Bogojavljensku noć – Spens, Novi Sad.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

D

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

3 Comments

Klikni da komentarišeš

  • Kako ga nije sramota,koliko koštaju ulazinic,bar da kupi žilet da se obrije.I da mi da džab ne bih nikada išla kod ovog neobrijanog,neokupanog čoeka koji pljuje svoj sopstveni narod u Njihovoj lijepoj.Da lil je ovaj Vojodjanin ikada dao neku kintu za bolesnu decu,e pa vidite kakvi smo mi Dodjoši,a kakav je on.sram ga bilo.Znam mu ženu koja je iz Zrenjanina,sirotinja,a majka joj se bavila prostitucijom.muka mi je od oakvih pevača…

    • Razmisli o svemu sto si napisao….ali odmah….razmisli o svom uspehu koji si postigao…ali odmah,,,kupi brijace i brij se …ali odmah i napisi bar jednu pesmicu….ali odmah…ti to nikada ne mozes i da hoces…PDMAH…i zato prestani laprdati ali ….odmah

  • citirao bih „neobrijanog i neokupanog“ i ako postoji psovka u komentaru izvinite, nije do mene ja sam citiram… dakle iz Bgd-a poruka za ovog Dodjosa i sve druge dodjose koji dele njegove stavove… „Jebo VAS voz koji vas don’o“