Vesti Novi Sad

Nepregledna kolona Novosađana čeka karte za Balaševićev koncert (VIDEO)

balasevic prodaja karata
Kolona ispred Pariskog magazina formirana je još u ranim jutarnjim časovima, foto: 021.rs

Novosadski kantautor Đorđe Balašević održaće 19. januara tradicionalni Bogojavljenski koncert u rodnom gradu, a na karte koje su danas puštene u prodaju stotine Novosađana čekaju još od ranog jutra.

Kako se uverio reporter 021.rs, prvi građani su ispred šaltera u suterenu Pariskog magazina zauzeli mesto još u pet sati ujutru, prava navala je počela posle 10 časova, mada je prodaja karata počela tek u podne.

djordje balasevic ulaznice

Novosađani koji su čekali u redu su ispričali da su poranili kako bi kupili karte na vreme, jer su prethodnih godina zbog sličnih gužvi ostali bez istih, ali je bilo i dosta onih koji su ranijih godina uspevali da nabave ulaznice za već tradicionalni “Bogojavljenski koncert” i sada su poranili da bi sigurno imali kartu.

Kako su strpljivi građani rekli, cena karata nije visoka i svi su uglavnom pričali da uzimaju po pet komada, što je maksimum koji je dozvoljen po osobi.

Ljubitelji novosadskog proslavljenog kantautora su pričali i da bi Đorđe Balašević trebalo da organizuje više od jednog koncerta, jer sigurno ima mnogo onih koji bi rado došli.

prodaja karata

 

Inače, oko 12:30 časova red građana se protezao od Pariskog magazina do Katedrale (Crkve Imena Marijinog).

Kolika je zanteresovanost za koncert govori i to da je preko sajta Gigstiksa bilo skoro nemoguće kupiti karte jer je 10.000 ljudi, a povremeno i više, čekalo na kupovinu, što je daleko više od kapaciteta Velike sale Spensa.

„Balaševića kao čoveka možete ignorisati, ali se takvom pesniku morate pokloniti“

PARTNERI SAJTA


455 Shares
455 Shares
Share via
Copy link