balasevic prodaja karata
Kolona ispred Pariskog magazina formirana je još u ranim jutarnjim časovima, foto: 021.rs
Vesti Novi Sad

Nepregledna kolona Novosađana čeka karte za Balaševićev koncert (VIDEO)

Novosadski kantautor Đorđe Balašević održaće 19. januara tradicionalni Bogojavljenski koncert u rodnom gradu, a na karte koje su danas puštene u prodaju stotine Novosađana čekaju još od ranog jutra.

Kako se uverio reporter 021.rs, prvi građani su ispred šaltera u suterenu Pariskog magazina zauzeli mesto još u pet sati ujutru, prava navala je počela posle 10 časova, mada je prodaja karata počela tek u podne.

djordje balasevic ulaznice

Novosađani koji su čekali u redu su ispričali da su poranili kako bi kupili karte na vreme, jer su prethodnih godina zbog sličnih gužvi ostali bez istih, ali je bilo i dosta onih koji su ranijih godina uspevali da nabave ulaznice za već tradicionalni „Bogojavljenski koncert“ i sada su poranili da bi sigurno imali kartu.

Kako su strpljivi građani rekli, cena karata nije visoka i svi su uglavnom pričali da uzimaju po pet komada, što je maksimum koji je dozvoljen po osobi.

Ljubitelji novosadskog proslavljenog kantautora su pričali i da bi Đorđe Balašević trebalo da organizuje više od jednog koncerta, jer sigurno ima mnogo onih koji bi rado došli.

prodaja karata

 

Inače, oko 12:30 časova red građana se protezao od Pariskog magazina do Katedrale (Crkve Imena Marijinog).

Kolika je zanteresovanost za koncert govori i to da je preko sajta Gigstiksa bilo skoro nemoguće kupiti karte jer je 10.000 ljudi, a povremeno i više, čekalo na kupovinu, što je daleko više od kapaciteta Velike sale Spensa.

„Balaševića kao čoveka možete ignorisati, ali se takvom pesniku morate pokloniti“

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku