Magazin

Balašević prvi put nakon infarkta: Neću više nikada biti dobro (VIDEO)

Đorđe Balašević oglasio se prvi put nakon što je nedavno doživeo infarkt. On se nakon toga oporavljao na Institutu u Sremskoj Kamenici, a javnost se o njegovom zdravstvenom stanju informisala putem društvenih mreža njegove ćerke i sina.

Panonski mornar je sada odlučio da se prvi put nakon izlaska iz bolnice obrati svojim fanovima.

On je to uradio putem Fejsbuk profila svoje supruge Olje Balašević.

„Dobra vest je da nisam umro, baš iz prve“, našalio se Balašević, a zatim objasnio kako je izgledala dramatična situacija oko njegovog zdravlja.

„Loša vest je da to nije skok u vis i da imaš tri pokušaja. Bio sam u nekoj maloj frkici, žao mi je što sam morao da otkažem koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici, nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam doteran. Stavili su mi najbolje u Institutu u Sremskoj Kamenici“, rekao je on, a zatim i nastavio da se žali na svoj račun i na račun lekara.

„Bili su fer, prvi put mi je neko nešto stavio. Kad god neko ode kod lekara obično ti nešto vade, kamen iz bubrega… Dobio sam četiri stenta. Rekli su mi da ću moći da trčim. Ne verujem, nemojte me pitati da li sam dobro, neću više nikad biti dobro, zato što imam 100 godina. Znači ne mogu biti dobro. Nadam se da ću moći da nastavim tamo gde sam stao“, izjavio je Balašević u svom stilu.

Da li znate zbog koga su uvek prazna dva mesta na koncertima Đorđa Balaševića?

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.6K Shares
1.6K Shares
Share via
Copy link