Magazin

Darko Lazić se bahati i psuje u pritvoru, traži da ga puste jer će ga „žena ostaviti“

darko-lazic-3
Foto: Instagram/Darko Lazić

Nekadašnjem pobedniku „Zvezda Granda“ teško je palo to što je završio iza rešetaka.

Laziću je određen pritvor i on će najverovatnije u toku dana biti iz policijske ćelije sproveden kod sudije za prekršaje.

Kako Kurir saznaje iz nezvaničnih izvora, njemu su prilikom određivanja pritvora oduzete lične stvari koje je imao sa sobom, a između ostalog i pertle na patikama i kaiš, što je i praksa u ovakvim slučajevima, kako ne bi došlo do pokušaja suicida.

Naš izvor dalje navodi, da je Laziću pritvor teško pao i da se u njemu ponaša vrlo agresivno i bezobrazno.

– Od kad je priveden, Darko se u ćeliji ponaša krajnje bahato i u momentima agresivno. Viče po ćeliji, raspravlja se i objašnjava kako ništa nije uradio i da želi odmah da ide kući. Ide gore-dore, uopšte ga ne drži mesto. Psuje i urla, a u jednom momentu je zaplakao na sva glas, jer ne može da veruje šta ga je snašlo i da je opet upao u velike probleme sa zakonom zbog bahate vožnje –  kaže izvor „Kurira“.

Podsetimo, Lazić priveden je zbog niza prekršaja koje je otkrila saobraćajna policija kada ga je presretač zaustavio. Pevač je priveden jutros oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu.

Kada je shvatio da je u problemu, pokušao je da se izvuče. Navodno je pominjao da ima emotivne probleme, te da se posvađao sa suprugom koja želi da ga ostavi. Rekao je i da je spreman da plati kaznu, samo da ga puste, otkriva izvor „Kurira“.

„Folker je sve vreme ponavljao da ništa nije pio, a kada je alko-test pokazao da ima 0,91 promil, slegao je ramenima i dodao da je možda popio ‘nekoliko pića u jednom restoranu’, rekao je sagovornik pomenutog medija.

Samo nekoliko sati pre privođenja pevač je bio na žurki kod boksera Marka Nikolića, a navodno je sedeo za stolom sa Dušicom Grabović, pevačicom čije je ime dovođeno u vezu sa prostitucijom.

Podsetimo, Darko je već duže vreme u vezi sa pevačicom Barbarom Bobak, sa kojom i živi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

On je priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

Podvgnut je droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine.

Darko Lazić se cenjka za alimentaciju sinu: Živi na selu, dosta mu je 25 hiljada!

Čitajte Luftiku na Google vestima

oznake
360 Shares
360 Shares
Share via
Copy link