Srbija Vesti

Čeda Jovanović: Iskoračio sam iz pakla, nebo mi je poslalo doktora Miloševića

ceda-jovanovic

Lider LDP-a, Čedomir Jovanović, nedavno je zabrinuo domaću javnost nakon što je objavio fotografiju iz bolnice – sa zavojima.

Kako smo već pisali, Jovanovićevo zdravstveno stanje bilo je drastično ugroženo. Nakon nešto više od deset dana, Jovanović za Nova.rs kaže da je „iskoračio iz pakla zahvaljujući našem lekaru“.

– Pluća su se reaktivirala. Niko nije verovao da je moguće, ali posle svih bolnica od Ročestera do Beča, spasio me naš lekar Milovan Milošević, nebo ga je poslalo – rekao je Jovanović za Nova.rs.

– Posle 40 baš teških dana, jutros mi je rekao da mogu kući. Pluća opet rade zahvaljujući njemu, verovao sam i sada sam iskoračio iz pakla. Najvažnije je da sam dobro – dodao je Jovanović u kratkoj izjavi za Nova.rs.

Kako je za Nova.rs ispričao izvor iz porodice Jovanović pre oko petnestak dana, lideru LDP-a su savetovali da se skloni iz Beograda na lečenje.

Polovinom aprila je zbog toga otišao iz Beograda u Crnu Goru, kako kaže izvor, prvi put posle 1999. godine. Lekari su tražili da se skloni iz grada i svakodnevnih frka, a Jovanović nije želeo da ide tamo gde inače odlazi sa porodicom, prijateljima.

– Pretpostavljalo se da će proleće na moru prijati plućima i ludoj glavi – kaže izvor blizak Čedomiru Jovanoviću.

– Posle tri dana je završio u kotorskoj bolnici tako što su mu u 6:30 ujutro, dok je šetao kraj mora prvo video da mu šake i stopala nenormalno otiču, a da bi ubrzo izgubio i vid pa su ga prolaznici prebacili do lekara – objašnjava izvor.

Ispostavilo se da je to zbog pritiska – izmeren mu je pritisak 200/160.

– Posle nekoliko injekcija sve je malo popustilo, ali je svima bilo jasno da je privremeno. Vratio se za Beograd, prošao još jedan krug svih mogućih pregleda i set nove terapije, ali ništa nije krenulo na bolje tako da je početkom maja morao ponovo da ode van Beograda na lečenje. Ovog puta je pristup potpuno drugačiji i posle vise od 20 dana juče i danas se stvari pomeraju na bolje – objasnio je izvor blizak Jovanoviću.

Portal Nova.rs kontaktirao je Čedomira Jovanovića koji je tada potvrdio ove informacije.

Jovanović je, inače, dva puta preležao koronavirus, a njegovo zdravstveno stanje je od tada ugroženo.

Izvor: Nova

Krene Ana Brnabić da priča vic, pa zaboravi početak i sredinu

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

60 Shares
Share via
Copy link