Magazin Srbija

Branka Katić ludo volela zlatnog sportistu, ali ljubavnu sreću pronašla tek u Londonu

branka katic

Malo pre nego što je upoznala Džulijana Farina, glumica Branka Katić bila je ludo zaljubljena u našeg proslavljenog zlatnog vaterpolistu Igora Milanovića, sa kojim je, navodno, planirala i budućnost.

Iako se par viđao u najvećoj meri tajno, tačnije daleko od očiju javnosti, za njihovu vezu i te kako se znalo, a oni koji su svedočili toj ljubavi umeli su da kažu da je dramskoj umetnici tada “upala kašika u med”.

Nažalost, romansa glumice i sportiste nije potrajala, svako je krenuo na svoju stranu, a budući da su se rastali u miru i dan-danas jedno o drugome vrlo lepo govore i s nostalgijom se prisećaju perioda kada su se voleli.

– Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli… Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca družila na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča je ostala do danas – rekao je Igor svojevremeno.

igor milanovic
Igor Milanović, Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Bivši dečko Branke Katić sinonim je za domaći vaterpolo, čemu u prilog govore brojne medalje koje je tokom karijere osvojio. Njegovo ime zlatnim slovima je upisano u našoj sportskoj istoriji, a ušao je i u “Kuću slavnih”.

U bazenu mu, po mišljenju mnogih, nije bilo ravnog, a tih burnih devedesetih godina odličnu reputaciju imao je i kod pripadnica lepšeg pola. Važio je za gradsku facu, nekoga ko voli da izlazi, čašćava, druži se, a sve to, kao i činjenica da potiče sa Novog Beograda, isto kao i Branka, pomoglo mu je da se sa glumicom zbliži i osvoji je.

Planirao je bivši dečko Branke Katić da u mirnu luku uplovi sa glumicom, međutim, splet okolnosti doveo je do njihovog razlaza, kada je on upoznao sadašnju izabranicu, a ona producenta i reditelja Džulijana Farina sa kojim ima naslednike Džoija i Luisa.

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Otac glumice Ive Štrljić rekao je nešto najtužnije što tata može da kaže o ćerki

12 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap