Magazin

Otac glumice Ive Štrljić rekao je nešto najtužnije što tata može da kaže o ćerki

iva strljic

Čuveni glumac Milan Štrljić mlađima je poznatiji kao otac glumice Ive Štrljić. Beograd je napustio početkom ratnih devedesetih, a neposreedno pred uzbijanje rata razveo se od svoje prve supruge, Ivine majke balerine Slavice, sa kojom ima i sina Luku.

Po povratku u Hrvatsku upoznao je svoju drugu suprugu fizioterapeutkinju Dašu i sa njom dobio sina Frana, a sve to i još mnogo toga što se preplitalo po medijima ukazivalo je na to da sa ćerkom nije u dobrim odnosima.

Milan Štrljić retko govori za medije, osim kada ima poslovni razlog za to, a teme na privatna pitanja izričito izbegava, što nije bio slučaj ovog puta.

Pisalo se godinama unazad da su glumica i glumac u zavadi i da ne pričaju. Međutim, Iva je sve to svojevremeno oštro demantovala, a u jednom momentu oglasio se i Milan.

milan strljic

– To je sudbina tako je moralo biti. Naravno da sam se odmah vratio u Hrvatsku, čim je rat počeo. Mislim da je to najmanje što čovek može učiniti . Ivi, stoga, nisam bio velika podrška pri profesionalnom opredeljenju. Živi u drugoj državi, ali mislim da joj ni ne trebaju moji saveti nešto posebno, jer dobro zna posao kojim se bavi. Nasledila je moju umetničku crtu – istakao je Štrljić, pa dodao da sa naslednicom nikada ne bi stao pred kamere ili igrao u pozorištu i istovremeno otkrio u kakvom su zapravo odnosu.

– Previše smo udaljeni jedno od drugog, a ja ne mogu glavu da dignem – poentirao je.

Izvor: Story

Tata, da li te je i dalje sramota što si TI pekao palačinke?

173 Shares
173 Shares
Share via
Copy link