Magazin

Milica Glogovac iskreno o životu samohrane majke i šta to nikada neće zaboraviti Branki Katić

milica i branka
Foto: Mamazjanija podcast / Nova.rs / UNA TV

Životno iskustvo nas uči da biti pravi prijatelj nije lak zadatak, a prijateljstvo često osim reči zahteva dela, uloženo vreme, rad, trud i beskrajne emocije.

O tome je između ostalog govorila gošća najnovije epizode podkasta Mamazjanija Milica Glogovac, novinarka, mama male Sunčice i udovica barda srpskog glumišta Nebojše Glogovca.

Milica je sa gledaocima podelila priču o životu samohrane majke, druženju sa ćerkicom i ljubavi koja joj je zvezda vodilja, ali i sećanju na pokojnog muža, Sunčicinog tatu.

Milica je ostala udovica kada je Sunčica imala tek nešto više od godinu dana, a u Mamazjaniji je iskreno pričala o tome koliko je radosti u njen život unela ćerka uz koju se Nebojše seća svakoga dana, o teškoćama koje nosi samohrano roditeljstvo i istakla zašto je neophodno da je mama dobro, da bi i detetu bilo dobro, te velikoj podršci koju je dobila od porodice i prijatelja.

Epizodu s Brankom Katić nikada neće zaboraviti, a svako od nas trebalo bi da je zapamti i primeni u životu.

– I nikad neću zaboraviti… šta ostane u sećanju u tim nekim najtežim trenucima kad je ona (Sunčica) stvarno jako mala, to je bio period korone, i već si na kraju dana jako umoran. I dolazi nam Branka Katić u goste. I mene ona šalje u krevet, njoj čita priču i uspavljuje je i odlazi u kuhinju i opere suudove i onda sve… I ode. Eto, to je ogromna, enormna pomoć, to je velika podrška i to je prava podrška. Nemojte zvati i pitati ‘je l‘ vam treba nešto’ svoje prijatelje koji su samohrani roditelji ili samo roditelji. Eto, takve stvari koje su male gledano onako u izvedbi, a zapravo su ogromne. I eto, zahvalnost svima koji su se na taj način našli da me podrže – ispričala je Milica, a prenosi Zadovoljna.Nova.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zadovoljna.rs (@zadovoljnars)

Milica Glogovac: Bila bih srećna da ćerki kažem ovo je ulica koja nosi ime tvog tate

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link