Balkan Vesti

Uhapsiše Belivuka i upropastiše mu praznično zimovanje na Jahorini

belivuk
Printscreen

Veljko Belivuk je, prema još uvek nezvaničnim informacijama, od sutra imao rezervisan smeštaj u jednom hotelu na Jahorini gde su pohapšeni članovi dva suprotstavljena kriminalna klana iz Crne Gore. Reč je naravno o ozoglašenim škaljarcima i kavčanima, a na Jahorini se među uhapšenima nalazi i supruga navodnog vođe kavačkog klana Tamara Zvicer.

Mediji prenose da je Belivuk na Jahorini trebalo da se sastane sa Zvicerovom ili članovima njenog obezbeđenja.

Poznato je da se Velja Nevolja dovodio u vezu sa kavačkim klanom zbog navodnog učešća u trgovini drogom. Tako je 20. januara priveden u Kotoru u koji je išao da se sastane sa Zvicerom i drugim vođom kavačkog klana Slobodanom Kašćelanom.

Podsetimo, u policijskoj akciji koja je sinoć izvedena na Jahorini uhapšeni su pripadnici i škaljarskog i kavačkog klana. Prema informacijam od izvora iz istrage ovog slučaja, policija sumnja da se pripremao novi obračun između pripadnika ove dve grupe, kao i da je centralna figura mogućeg sukoba bila Tamara Zvicer, supruga vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, koja je s decom boravila na Jahorini.

Izveštaji govore da su uhapšena trojica škaljaraca i nekoliko pripadnika suparničkog kavačkog klana za koje se preptostavlja da su bili obezbeđenje Tamari Zvicer i njenoj deci.

MUP Republike Srpske sprečio je obračun koji je mogao da se dogodi između dva crnogorska klana.

– Činjenica da je na zimovanju već nedelju dana boravila Tamara Zvicer sa decom, kao i da su primećeni pripadnici suparničkog klana s kojim su u sukobu, policija nije gubila vreme, već ih je sve privela, a u narednim satima verovatno je da će svi biti proterani iz zemlje – kaže izvor portala Nova.rs.

Ko je Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana koji je izrešetan u Kijevu?

Antonije Kosanović

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


574 Shares
574 Shares
Share via
Copy link