Srbija

Žandarm Vučko, Veljin i Saletov ortak, obučavao Darka Miličića da puca (VIDEO)

zandarm-vucko-milicic
Foto: Printscreen

KRIK je objavio snimak na kom se vidi kako bivši košarkaš Dejan Miličić vežba pucanje sa žandarmom Nenadom Vučkovićem Vučkom koji je, prema nalazima tog istraživačkog portala, bio šef huligansko-kriminalnoj grupi koju je najpre predvodio Aleksandar Stanković Sale Mutavi, a zatim Veljko Belivuk.

Borko-Aranitovic-Nenad-Vuckovic-Vucko
Nenad Vučković Vučko Foto: Privatna arhiva

Na snimku se vidi kako Miličić, u društvu Vučkovića, iz puške puca u mete na otvorenom. Nije, međutim, precizirano kada i gde je snimak nastao.

Podsetimo, KRIK je u utorak objavio da se na osnovu niza dokumenata, video i audio-zapisa do kojih su tokom višemesečnog istraživanja došli novinari tog istraživačkog portala, može zaključiti da je Vučković bio šef huligansko-kriminalnoj grupi koju je najpre predvodio Aleksandar Stanković Sale Mutavi, a zatim Veljko Belivuk.

vuckovic-belivuk-stankovic
Aleksandar Stanković, Nenad Vučković i Veljko Belivuk

Vučković je, prema skupljenim dokazima, ovim kriminalcima godinama naređivao, pratio njihove aktivnosti, podučavao ih kako da se odnose prema pripadnicima drugih kriminalnih grupa, ali je i nekoliko dana nakon Stankovićevog ubistva uništio njegove telefone.

U audio-zapisu koji KRIK poseduje Vučković tvrdi da je njegova grupa imala “celu policiju u rukama”, dok mnoštvo drugih informacija pokazuje da su Vučkovićeve kolege iz policije i tužioci znali za njegovu povezanost sa kriminalom, ali da su to godinama ignorisali.

Trbović: Stefanović čuvao leđa Dijane Hrkalović, MUP je napustila zbog akcije DEA

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

77 Shares
Share via
Copy link