Magazin

Banda 10-godišnjaka hara Pančevom, traže vodu pa kreću u akciju

pancevo

Poslednjih dana u Pančevačkom naselju Solara neobična družina zadavala je velike muke prodavcima koji rade u tamošnjim lokalima.

Prema njihovima rečima, radi se o grupi od petorice-šestorice maloletnika, uzrasta od oko desetak godina, koji su ovih dana poharali nekoliko radnji.

Kako kažu oštećeni, koji su želeli da ostanu anonimni, mališani su veoma vešti u toj raboti, a uvek im je glavna „caka” za ulaz da traže čašu vode.

I dok jedan zamajava prodavca, drugi „operišu” i bez oklevenja upadaju u garderobe, pa su nekoliko puta ukrali novčanike zaposlenima ili pazare iz kase, a ne propuštaju ni da pokupe sladolede i drugu robu iz frižidera ili sa rafova.

I na ulici su veoma upadljivi, jer tako mali već puše cigarete i dobacuju prolaznicima.

Kako kažu svedoci, u pitanju su čista i lepo odevena deca. Postoje sumnje odakle su, ali to još uvek nije potvrđeno, piše 013info.rs.

Prodavci su takođe nemoćni, jer ne nemaju pravo da zadrže ni punoletnog lopova, a kamoli maloletnog.

Kako ti prevejani mališani ne prezaju da upadaju u zgrade, veoma lako može se dogoditi da ih neko zatekne i svojoj kući, kada može da dođe do još neželjenijih posledica, tako da bi svi trebalo da budu maksimalno oprezni ovih dana.

Šestogodišnjakinji predsednik ukrao 50 maraka na Božić

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

169 Shares
169 Shares
Share via
Copy link