Magazin Srbija Vesti

Bakarec pozvao na likvidaciju opozicionih političara i napravio diplomatski skandal: Znate kako se to rešava u Rusiji

Nekadašnji visoki funkcioner DSS-a, a sada Vučićeva perjanica Nebojša Bakarec pozvao je u Skupštini Srbije na likvidaciju političkih protivnika, po ugledu na Rusiju, čime je napravio diplomatski skandal optužujući Putinov režim da se na taj način razračunava sa političkim protivnicima.

Bakarec je rekao da bivši šef BIA Saša Vukadinović i predsednik SSP-a Dragan Đilas organizuju „zaveru“ protiv Aleksandra Vučića. On je poručio da se u Rusiji, kojim slučajem, dogodio sastanak opozicionog političara i bivšeg šefa ruske službe bezbednosti FSB, njih više ne bi bilo.

– Šta je drugo nego kovanje zavere, sastanak bivšeg šefa BIA, Saše Vukadinovića, u Trstu, sa tajkunom Draganom Đilasom i njegovim političkim direktorom Vukom Vučurevićem i Jadrankom Drinić. Znate kako se to rešava u Rusiji? To se rešava u Rusiji tako što te više nema, jer to se ne radi – izjavio je Bakarec.

Ovom izjavom Nebojša Bakarec načinio je dvostruku grešku. Sa jedne strane, on je na najdirektniji način pozvao na likvidaciju političkih protivnika u Srbiji, a sa druge strane je narušio diplomatske odnose između Rusije i naše zemlje ocenom da ruski režim likvidira opozicione lidere.

Za sada nema reakcija ruske ambasade u Srbiji, a ova izjava se ne može tumačiti kao nespretna jer Bakarec na sve načine pokušava da se dodvori novom šefu.

Kako bi dokazao svoju pravovernost i pokazao da je veći katolik od pape, jer je svog šefa nekada nazivao “političkom fukarom”, Bakarec bespogovorno izvršava naređenja pretpostavljenih i koristi se za pretnje i uvrede koje Vučić ne sme da izgovori samostalno, piše Direktno.

Bili su omladinci OTPORA, a sada su Vučićevi saborci

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Bakarec zna kako se to radi na “istočnom bojištu”! Njegov dida Eduard je prvi legionar odlikovan hitlerovim “željenim križom” na ruskom frontu. A on mora da sačuva 6 stanova u centru Beograda što je stekao dok je bio u koštunjicinog pozadini.

66 Shares
Share via
Copy link