Magazin Poznati

Procurela privatna fotka Anđelke Prpić sa novim partnerom, osmesi im ne silaze sa lica

andjelka prpic
Foto: printscreen

Anđelka Prpić je u oktobru proslavila 38. rođendan, a na intimnoj proslavi u jednom beogradskom restoranu bio je i njen sadašnji partner, M.Ž.

Glumica inače čeka i bebu s najboljim prijateljem svog bivšeg muža Darija, kome je Prpić trebalo da bude kum na venčanju sa, sada već bivšom, partnerkom, piše Kurir.

Anđelka je u poslednje vreme na društvenim mrežama objavljivala fotografije na kojima je zajedno s njom pozira i M., te se stiče utisak da se nije previše trudila da ova ljubavna priča ostane tajna, mada ovih dana ne želi da se oglašava povodom iste.

Na fotografiji koju je objavio jedan od gostiju na njenoj proslavi rođendana, Anđelka i M.Ž. su nasmejani i srećni.

andjelka-prpic-momak
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsetimo, kako je pomenuti medij pisao, M.Ž. je bio jedan od gostiju na svadbi Anđelke i Darija Prpića 2011. godine, kada su tadašnji mladenci upriličili veselje za 200 gostiju u jednom beogradskom restoranu, a da su zaista bili bliski, dokazuju i snimci sa svadbe.

– Anđelka je u petom mesecu trudnoće, a otac deteta je nekadašnji blizak prijatelj njenog bivšeg supruga. M.Ž. i Dario su bili najbolji prijatelji i trebalo je da Dario njemu kumuje na venčanju sa ženom s kojom je bio 11 godina, ali pošto su se rastali, do venčanja i kumstva nije ni došlo – otkrio je dobro obavešten izvor za Kurir.

Anđelka i Dario Prpić u braku su bili devet godina i zajedno imaju sina Jakšu.

Glumica je svojevremeno o svom razvodu govorila i za medije:

– Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije – otvoreno je govorila Anđelka Prpić o propalom braku za „Gloriju“.

Ljubavni život Anđelke Prpić kao film „Underground“, čeka dete sa venčanim kumom?

124 Shares
124 Shares
Share via
Copy link