Magazin Poznati

„Anđelki ništa nije sveto“: Bivši muž poznate glumice razočaran njenim ponašanjem

andjelka-dario
Foto: Instagram Printsreen/ dario_prpic

Poznata glumica Anđelka Prpić našla se u centru pažnje nakon što se saznalo da je zatrudnela sa bivšim prijateljem bivšeg muža.

Anđelka Prpić pripadnicima sedme sile sve vreme odbija da da izjave, a već danima se krije od svih, ne želeći da dodatno diže prašinu oko skandala.

Međutim, njen bivši suprug, Dario Prpić, odlučio je da se ponovo oglasi za medije.

– Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, kao na primer da ne treba da budeš sa prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovek je bio moj prijatelj – kaže Dario, koji tvrdi da ga bivša supruga ne interesuje:

– Želim da se stavi tačka na ovu temu! Nije mi bila namera da šalom: ‘Mogu da im budem kum na venčanju. Nemam ništa protiv da i on uzme moje prezime’, nastavljam dalje priču. Mene oni stvarno ne interesuju. Njihov život, njihova stvar. Desilo se šta se desilo, život ide dalje – priča Dario za Informer.

Podsetimo, Anđelka i Dario razveli su se pre dbe godine, nakon devet godina provedenih u braku.

Priča o tome kako su se upoznali je posebno interesantna zbog toga što ga je glumica slagala šta joj je zanimanje.

– Kad me je pitao: ‘Gde radiš?, da bih izbegla taj momenat, ja sam rekla u banci. To ga je još više zainteresovalo jer je imao neke kreditne kartice, pa je hteo da se raspita za grejs period. I onda, tek posle nekoliko dana, rekla sam mu da sam glumica i onda ono neprijatno pitanje: ‘A gde glumiš?’ – ispričala je Anđelka svojevremno u emisiji „Talija“ Lune Lu.

Procurela privatna fotka Anđelke Prpić sa novim partnerom, osmesi im ne silaze sa lica

112 Shares
112 Shares
Share via
Copy link