Magazin Poznati

Anđelka Prpić više ne krije svog novog dečka i zbog nesuđenog kuma ne skida osmeh (FOTO)

andjelka prpic
Foto: printscreen

Glumica Anđelka Prpić danima je bila u žiži javnosti zbog navodne afere sa bliskim prijateljem i nesuđenim kumom njenog bivšeg muža Darija.

Iako je glumica imala nekoliko tv gostovanja od kada se našla u centru skandala, još uvek nije imala konkretne komentare na ovu temu.

Međutim, iako se veoma retko u poslednje vreme oglašavala na društvenim mrežama, na Instagramu se pojavila slika na kojoj je Anđelka upravo sa muškarcem sa kojim je mediji povezuju i pišu o navodnoj trudnoći sa njim.

Naime, glumica Tihana Lazović Trifunović, inače supruga Branislava Trifunovića, postavila je na svoj stori fotografiju na kojoj se nalazi sa mužem u društvu Anđelke Prpić i njenog „novog izabranika“, dok su im društvo pravili i voditelji Marija Kilibarda i Slavko Beleslin, što je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti nakon brojnih glasina.

– Sretan rođendan, ljubavi! Sretan rođendan i Slavku! Volim vas, drugari! – napisala je Tihana.

andjelka novi decko
Foto: Printscreen Instagram / tihanalazovich

Ukoliko se suditi po fotografiji, Anđelka nije skidala osmeh sa lica, a cela ekipa se odlično provodila.

Bura u u javnost se i dalje nikako ne stišava, te svakodnevno izlaze novi detalji o njenoj navodnoj romansi sa dobrim prijateljem bivšeg muža Darija, inače nesuđenom kumu, jer je M.Ž. trebao da se venča sa devojkom sa kojom je bio 11 godina.

– Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari. Zašto bi se navikao na ružno i primitivno? Ni ne želim sebi da se naviknem na to. Ali, s druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa. Strašno je to što se to ne tiče samo mene, nego i moje porodice i mog deteta, ali bože moj, što nas ne ubije, to nas ojača – bio je jedini osvrt Anđelke na ovu situaciju.

I o svom bivšem mužu je veoma retko govorila, trudeći se da svoju privatnost sačuva od javnosti. Međutim, svojevremno je otkrila kako je mislio da je ona potpuno drugačija od onoga što glumi.

– On baš misli kako sam ja potpuno različita od uloga – kazala je jednom prilikom. Da sam dosadna, nezanimljiva, sve različito od onoga što glumim. On je u fazonu: „Ti si jedna prevara, ljudi ne mogu da shvate koliko je moj život dosadan sa tobom“ – ispričala je jednom prilikom glumica za „Srbija Danas“.

Izvor: Stil

Bivši muž Anđelke Prpić u ljubavi sa vrelom crnkom, mnogi kažu da je lepša od glumice (FOTO)

89 Shares
Share via
Copy link