Magazin

Ljubavni život Anđelke Prpić kao film „Underground“, čeka dete sa venčanim kumom?

bla
Printscreen Instagram

„Kume, da nas dvojica prekinemo običaje da kum kuma ubija“, glasi deo replike Lazara Ristovskog iz nagrađivanog domaćeg filma „Podzemlje“, legendarnog reditelja Emira Kusturice.

Kumovski odnosi čuveni su i u našoj politici, a u njima su umesto ljubavi i poštovanja uglavnom preovladavali interesi, izdaje i stravične optužbe.

Očigledno da u Srbiji postoji neka tajna veza između kumova, pa je tako prethodnih dana glavna vest da je naša glumica Anđelka Prpić navodno trudna sa venčanim kumom svog nekadašnjeg supruga.

aaa
Printscreen

Vest da je Anđelka Prpić trudna šokirala je mnoge. Kako je pisao „Kurir“, glumica je navodno trudna sa M.Ž. koji je blizak prijatelj njenog bivšeg supruga, a nalazi se u petom mesecu trudnoće.

Anđelka se od svog bivšeg supruga Daria zvanično razvela pre dve godine, a potom su je povezivali i sa biznismenom Srđanom Stojanovićem. Interesantno je da je on prethodno bio u vezi sa pevačicom, ali i Anđelkinom drugaricom Aleksandrom Radović.

1666357808-aleksandra_radovic_1_26122014_016-2048x1369
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako prenosi „Blic“, pevačica je bila dve godine u vezi sa Stojanovićem, tačnije do 2017. godine.

Podsetimo, Anđelkin navodni partner je event menadžer, a sarađivao je i sa njenim bivšim suprugom koji je ugostitelj. Prema pisanjima medija, zbog glumice je raskinuo 11 godina dugu vezu, a kojoj je trebao da kumuje upravo Dario Prpić.

Glasine da je do razvoda Anđelke i Daria došlo nakon njegove prevare sa hrvatskom starletom Avom Karabatić potvrdila je sama starleta.

– Jeste, istina je. To je bilo dok sam bila u vezi, tačnije 2017. godine – rekla je svojevremeno za Blic Ava Karabatić.

Srpske glumice od prvih uloga do danas: Neke su neprepoznatljive zbog estetskih korekcija (FOTO)

168 Shares
168 Shares
Share via
Copy link