Magazin

Nova hit-fotografija pukovnika Vulina u zagrljaju sa najuglednijim članovima srpskog društva

vulin
Foto: Printskrin/Youtube

Kolekcija fotografija ministra unutrašnjih poslova sa likovima iz kriminalnog miljea iz dana u dan sve je bogatija. Poslednji ‘zagrljaj’ sa likom koji je trenutno predmet postupanja Specijalnog suda objavljen je u poslednjem broju časopisa Nedeljnik.

Prošlog vikenda u medijima se pojavila fotografija Vulina sa hapšenim vođom navijača FK Rad Vladimirom Kovačevićem Kovačem, a najnovija kompromitujuća fotka nastala je tokom Vulinove posete Jovanjici.

Podsećamo, tadašnji ministar za rad imao je ulogu promotera uzgajanja organske hrane, ali je pored krompira, paradajza i zelene salate na tom imanju otkriven i najveći ilegalni zasad marihuane u Evropi.

Pored dosad viđenih fotografija s Jovanjice, na kojima okopava zemlju i povrće, Nedeljnik je pronašao na društvenoj mreži Fejsbuk i jednu na kojoj pozira sa saradnikom vlasnika Predraga Koluvije Stevanom Holićem, a koji se trenutno nalazi na optuženičkoj klupi Specijalnog suda kao pripadnik grupe koja je proizvodila marihuanu.

Na zahtev novinara da objasni prošlonedeljnu spornu fotografiju sa Kovačevićem ministar je pokušao da se opravda u javnosti tvrdnjama da je fotografija nastala na koncertu Riblje čorbe na Birfestu, kao i da nije znao s kim se fotografiše.

Tvrdio je da njemu građani prilaze stalno, kao i da on svom obezbeđenju ne dozvoljava da rasteruju građane koji žele da mu priđu.

Izvor: Nova

Ministar odbrane koji nije služio vojsku sada je postao pukovnik Vulin

generic vignette (DESK luftika.rs)
1.1K Shares
1.1K Shares
Share via
Copy link