Magazin

Ko je pevačica kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju? Iza sebe ima težak razvod i godinama vodi borbu za starateljstvo nad sinom

selma-bajrami-3
Foto: Printscreen

Pevačica Selma Bajrami doživela je neprijatnost na aerodromu, kada su je policijski službenici odmah izdvojili u stranu.

Prema daljim navodima, ona je u Srbiju došla iz Beča jer je imala zakazan sastanak sa saradnicima, ali su joj policijski službenici saopštili da joj je ulazak u Srbiju zabranjen, saznao je Kurir.

Pevačica se krajem prošle godine našla u centru skandala nakon što je isplivao snimak na kojem pokazuje dvoglavog orla (simbol velike Albanije), uz pesmu „Valle Kosovare“. Ovaj njen potez razbesne je čitavu javnost u Srbiji, ona je pokušala da objasni situaciju, ali bezuspešno.

Doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin se juče oglasio povodom ovog slučaja, te za Tanjug rekao da svaki pevač koji bi se slikao sa pozdravom „Zig Hajl“ teško da bi održao koncert u Izraelu, zbog čega ne vidi zašto bi pokazivanje simbola „Velike Albanije“ bilo „preporuka za estradnu karijeru u Srbiji“.

– Ne možete pokazivati simbole ‘Velike Albanije’ i uzimati novac u Srbiji. Kome je ‘Velika Albanija’ ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provere – izjavio je Vulin.

vulin
Printscreen

Selma Bajrami je bosanskohercegovačka pop-folk pevačica albanskog porekla, na estradi se pojavila 1998. godine sa albumom „Kada suza ne bude“, a većinu pesama potpisao je Milić Vukašinović.

Ona je do danas izdala šest albuma, a na trećem po redu se našla pesma „Kakvo telo Selma ima“ koju je radio Dragan Brajović Braja, a koja važi za njen najveći hit.

Peti po redu album je izdala 2007. godine koji je nosio naziv „Ostrvo tuge“ na kom se izdvojila istoimena numera koja je u regionu vrlo brzo postala veliki hit.

Bajrami se nakon izdanja petog albuma povukla iz javnosti zbog problema sa bivšim suprugom. Ona je u tom trenutku bila jedna od najangažovanijih pevačica u regionu, ali je zbog privatnog života odlučila da se povuče i reši svoje probleme.

Pevačica je jednom prilikom otkrila da je sin 2020. godine pripao ocu, a da ona nije imala novca da plati advokate.

Kako je rekla, sin joj je otet iz naručja, a zatim je dodala:

– Tada je donesena odluka da moj sin pripadne ocu. Zbog korone sudovi nisu radili kako treba, a uvek je i bilo kašnjenja. Malo ranije sam otkazala punomoć svom advokatu zato što nisam bila u situaciji zbog pandemije da plaćam, jer, kao što znate, mi pevači smo bili ugroženi. Nisam tada imala novca i s obzirom na to da sam se sve vreme branila od ovog čoveka koji me napada godinama i koji se služi svim i svačim da mene ocrni kao majku –  ispričala je Selama Bajrami.

Posle razvoda od Muja Musića preselila se u Beč.

– Živim u Beču, nakon razvoda sam živela tamo. Razlog što sam se povukla iz medija jeste što sam htela da se posvetim psihičkom i fizičkom smislu, borim se za starateljstvo, nadam se da će se završiti onako kako treba – prokomentarisala je ona.

Pevačica je pred kraj prošle godine bila gost u emisiji “Ami G show”, a tom prilikom je otkrila u kakvim je sada odnosima sa bivšim suprugom.

– Što se tiče razvoda, 10. novembra imamo ročište, starateljstvo za sina sam već dobila pola – pola, od četvrtka do nedelje je kod mene. Radimo na tome da bude zajedničko starateljstvo i da zajedno učestvujemo u odgajanju deteta koliko je to moguće. Ukoliko nije, ja ću predati zahtev za samostalno starateljstvo – rekla je Selma i priznala da je u lošim odnosima sa bivšim suprugom.

– Nismo izgladili odnose, ne komuniciramo, ništa se nije promenilo što se tiče njegovog ponašanja, i dalje mi ne da da telefoniram sa malim kad je kod njega, ali evo nadam se da će se to sve sad 10. novembra promeniti – zaključila je pevačica, piše portal „Express„.

Tokom gostovanja u pomenutoj emisiji, došlo je i do svađe sa Erom Ojdanićem, po čemu ju je publika takođe upamtila.

– Toliko mi je bilo neprijatno zbog Ere Ojdanića. Jako sam se loše osećala zbog vulgarnih ispada Ere, plazio se, slinio je nada mnom sve vreme. Pričao o s*ksualnim stvarima, može da mi bude deda. Familija koja to prati na malim ekranima, a on se tako ponaša. U jednom momentu nisam htela da ćutim, bilo mi je neugodno zbog Ere Ojdanića – napisala je pevačica sutradan na svom Instagram profilu, i dodala:

– Nisam kritikovala Ognjenovu emisiju, mislila sam da će shvatiti da je problem u Eri, jer ne želim da emisija od u pogrešnom smeru. Nisam se zamerila sa Ognjenom, prijateljski smo se izljubili – rekla je ona tokom lajva na društvenoj mreži.

Selma Bajrami nije jedina kojoj nije dozvoljen ulazak u Srbiju, i ove poznate ličnosti imaju zabranu ulaska

Izvor: Nova

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link