Lifestyle Magazin

Fanovi zgroženi Zoraninom higijenom, pas joj glođe četkicu za zube od 30.000 dinara

zorana-cetkica

Popularna blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah izazvala je lavinu negativnih komentara svojim novim videom. U prvom planu je ponovo bila njena ne baš najsajnija higijena, kao i njen pas.

Ovoga puta, blogerka se hvalila kozmetikom i šminkom koju nosi na putovanja, između ostalog i četkicom za zube koja košta 30 hiljada dinara!

Sve to bi bilo u redu da Zorannah pomenutu četkicu ne drži bez zaštite u neseseru sa drugim stvarima, poput parfema i paleti senki za oči, piše Blic.

Druga stvar kojom je potpuno zgadila svoje pratioce jeste što je, u trenutku dok je ona gledala u kameru i pričala, njen pas pomeranac prišao kozmetičkoj torbici i počeo da glođe četkicu za zube.  To je inače isti onaj pas za kojeg je popularna blogerka izjavila da je nervira kada laje pa mu daje tablete za smirenje.

zorana-pas-cetkica

S obzirom na to da je često na udaru kritika zbog svoje nepedantnosti, fanovi su je i ovoga puta kritikovali, a neki su čak posumnjali i da će bez problema nastaviti da koristi ovaj pribor za čišćenje zuba.

Nekoliko puta se dešavalo da je Zorannah prodavala svoju garderobu i obuću, a da su cipele ili sandale veoma prljave, zbog čega je bila na meti napada i kritika.

– Ok, upravo sam preletela preko štrokinog videa. Dobro, da li me neko za*ebava da joj pas glođe četkicu za zube? Mogu da se kladim da je tako koristi posle. Je*em te živote, koliko si prljava! – jedan je od komentara na društvenim mrežama na račun blogerke, a nizali su se i drugi.

– Pa i uživo izgleda štrokavo, kao da je mazala blato po licu. Ali opet, dobra je ona devojka, samo je razmažena i neuredna. Povratiću. Ne sumnjam da neće zameniti četkicu…

Mnogi su se složili sa ovim komentarima posebno nakon što je Zorannah pokazala i u kom stanju je šminka koju nanosi na lice. Kada se pohvalila jednom skupom paletom senki za oči, mnogima su primetili da je pomenuta paleta toliko prljava, te da bi mogla nekad da je prebriše.

Zorannah ima jasan stav o jačem polu zbog kojeg svaku žena treba da je sramota

72 Shares
Share via
Copy link