Magazin Poznati

Zorannah raskinula veridbu posle 5 dana, ustala u cik zore, sakrila prsten u zamrzivač i pobegla na aerodrom

zorannah
Foto: Printscreen

Influenserka Zorana Jovanović raskinula je veridbu posle pet dana i pobegla od verenika u cik zore dok je on spavao. Ona je istakla da je njen partner bio previše ljubomoran, a da joj se, pored toga, nije dopadalo ni kakav je kada popije, piše 24 sedam.

Popularna Zorannah otkrila je svojim pratiocima detalje iz privatnog života koji su znali samo njeni najbliži.

Sve se dešavalo pre 13 godina, kada je ona imala 20 godina i bila u vezi sa fudbalerom čije ime nije želela da otkrije.

Ona je, posle jednog noćnog izlaska, upoznala izvesnog dečka, a kako je htela da mu sakrije ime, za potrebe priče ga je imenovala Nikola. Sutradan su se iznenada videli u jednom kafiću, razmenili su brojeve telefona i tu je krenula njihova priča.

Veoma brzo on je pozvao Zoranu da ode kod njega u zemlju u kojoj je on igrao fudbal, a umesto da ostane pet dana, njen boravak se produžio na mesec dana. Po povratku kući krenula je ljubomora sa njegove strane.

– Ja jesam ljubomorna, volim da zatežem, ali ne volim kada se meni to radi. Volim ljubomorne muškarce da mi malo pohisteriše, ali ne kada mi to postane opterećenje, da budem u panici, strahu – priča Zorana i nastavlja:

– Ja sam iscenirala svađu, htela sam da ga ostavim, nemam živaca za to, super je on dečko, ali ja ne mogu. Posle svađe je prošlo tri dana, meni zvoni neko na interfon, on na mojim vratima niotkuda. Smota on mene, pomirimo se, vratim se sa njim nazad, budemo tamo par nedelja, vratim se kući, ali opet ista priča.

Neočekivana veridba

Zorana dalje otkriva da su se oni ponovo svađali, a onda joj je on poslao poruku da joj je kupio kartu da ode kod njega. Ona je odlučila da to uradi, ali je nesrećan slučaj bio što je putovala do tamo sa fudbalerima, koji su njeni dobri drugovi.

Kada ju je dečko ugledao sa njima u društvu, kako joj vuku kofere, prebledeo je.

– Otima kofer, torbu, mene kreće da ljubi, ostavimo mi njih, sednemo u auto, vozimo se 45 minuta do grada, ja završavam razgovor sa mamom, on kaže: “Ja nisam hteo ovako ovo da uradim, ali ti stvarno nisi normalna” i izvadi prsten – priča Zorana u videu na svom Jutjub kanalu.

– Ne mogu da kažem ne, idemo kod njega u stan, a meni se ne udaje! Stavim ja prsten i onda vikend, mi izađemo u grad, on se napije. Kada popije, on ima problematično ponašanje i to se meni uopšte ne dopada. Pritom je tu bila neka riba sa kojom ne znam šta je imao, koja je mene polila pićem, ispričala je influenserka.

Napustila ga je u cik zore

Dalje je rekla kako je tada bila besna na verenika, da je pri povratku kući spakovala kofere dok je on spavao, sakrila prsten u zamrzivač, ustala u cik zore, uzela ključeve od njegovog automobila i otišla na aerodrom!

Ključ od auta ostavila je na aerodromu, uspela da promeni kartu i vratila se u Beograd. Očekivano, verenik ju je zvao nebrojeno puta, a tek posle nekog vremena mu se javila. Objasnila mu je šta joj kod njega smeta, pa i završila priču sa njim.

Kako je dalje objasnila, oni se nisu videli nekoliko godina, da bi se potom ponovo sreli na aerodromu, krenuli da se dopisuju i on je ponovo izrazio želju da budu zajedno. Međutim, Zorana to nije želela, a tačku na njihov odnos stavila je tako što ga je blokirala na telefonu.

Izvor: 24 sedam

Poznata manekenka i influenserka izbola dečka na smrt, pa sela da objavi golišave fotke na Instagram (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
14 Shares
Share via
Copy link