Magazin

Zorannah izbačena iz tržnog centra kada se njen pas olakšao u radnji

zorana-pas-cetkica

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah u poslednje vreme najčešće se u medijima pojavljuje zbog svojih nepromišljenih i nesuvislih izjava, a zbog kojih je često i na meti brojnih korisnika društvenih mreža.

Poslednji u nizu neprijatnih događaja blogerka je doživela pre nekoliko dana, kada je zbog kućnog ljubimca obezbeđenje izvelo iz jednog tržnog centra u Beogradu.

– Blogerka je bila dobro raspoložena, što se ne može reći za njenog psa. On je konstantno lajao i režao, a to je nerviralo ostale kupce u radnji. Njoj je u jednom trenutku prišao momak iz obezbeđenja i zamolio je da smiri psa ili da ga neka od njih dve izvede napolje, nakon čega se ona izvinila i rekla da će ga smiriti – priča izvor Kurira, pa nastavlja:

– Pas je i dalje lajao i cvilio, ali je pravi skandal nastao kad je kuče obavilo veliku nuždu, i to nasred radnje. Svi su bili šokirani, dok se Zorannah smejala. Jedna od radnica u butiku odmah je alarmirala obezbeđenje, koje je istog trenutka zamolilo blogerku da pokupi izmet. Tada se iznervirala, jer su je svi gledali, pa je besno poručila da nema kesicu. Odmah su došle i čistačice i sve sredile u radnji – završava izvor.

Incident je potvrdila i sama Zorannah u svom poslednjem videu, ali nije otkrivala detalje.

– Izbacili su nas iz butika jer Aspen nije bio dobar. Nije ga mamica naučila lepom ponašanju – rekla je blogerka.

Fanovi zgroženi Zoraninom higijenom, pas joj glođe četkicu za zube od 30.000 dinara

146 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap