Citati Lifestyle Magazin

Zorannah ima jasan stav o jačem polu zbog kojeg svaku žena treba da je sramota

Zorana Jovanović Zorannah je među najpopularnijim domaćim blogerkama, a njeni stavovi i javne izjave više puta su izvazvale kontroverze i osude. Jedan od poslednjih “bisera” imala je dok je pred novinarima odgovarala na najtraženije Google pojmove o sebi.

Jedan od njih je bila i njena izjava da “žena mora da zarađuje manje od muškarca”, a blogerka je sada za MONDO pojasnila svoj stav.

“Pa mora. Ja ne znam kako ijednoj ženi može da se svidi muškarac koji je prosto ispod nje u svakom smislu. Ne kaže se za džabe jači i lepši pol. Mi smo tu da budemo lepe, oni su tu da budu jaki i da nas štite i čuvaju i to je to”, rekla je ona, a zatim dodala i da to nije poziv na nasilje kako su pojedini ovakav njen stav protumačili.

“Ja stvarno nikada nisam pozvala na nasilje, niti je to što sam ja rekla da muškarac treba uvek da bude jači i da više zarađuje, poziv na nasilje. Ne znam da li ja nekome delujem kao neko ko bi trpeo nasilje u poroditi ili batine. Ljudi će da shvate to kako oni žele i kako prosto oni vide”, ispričala je Zorana.

U zemlji u kojoj je svaka treća žena žrtva nasilja, Zoranina izjava nije samo glupa, već i opasna

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

202 Shares
202 Shares
Share via
Copy link