Magazin

Zorannahu nervira kada joj pas previše laje, pa ga nakljuka lekovima za smirenje

Popularna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, šokirala je domaću javnost kada je izjavila da svom psu daje lekove za smirenje kada previše laje, jer je to, kako je napomenula, jako nervira.

U najnovijem video klipu koji je objavila na Jutjubu, Zorannah je svojim fanovima ispričala šta je sve kupila na putovanju u Majamiju, pa je tom prilikom izjavila da se na spisku stvari nalaze i lekovi, kako za nju, tako i za psa, pomeranca Aspena.

“Kupila sam mu tablete za problem koji ima oko očiju, jer mu je to tamno. I mnogo mu je bolje. Dam mu jednu tabletu dnevno, pomešam s hranom. Inače, on jede šta stigne”, počela je Zorannah.

“Ušla sam u neki pet šop i našla sam ovo – “just relax”. Biljne tablete… Mislim, nisu to tablete za smirenje, ali kao da se pas malo umiri. Sinoć mi je bio veterinar i pitala sam koliko da mu dajem, jer piše da ide pola tablete na psa koji ima ispod 12 kilograma. A Aspen, mučenik, nema ni kilogram. Tako da mi je veterinar rekao da mu dam bukvalno malo, kad stvarno poludi”, šokirala je blogerka u videu.

Ovo nije prvi put da Zorannah izaziva bes domaće javnosti svojim kontroverznim izjavama i problematičnim stavovima.

Međutim, fokus je ovoga puta na kućnom ljubimcu.

Domaći mediji navode i da Zorannah ne vodi računa o svom psu, da ga navodno ne izvodi redovno u šetnju, te da pas u stanu nosi pelene kako bi vršio nuždu, prenosi Nova.

5 bambija dobija Zorannah i njeno dete iz Kine, umesto Predojevića u preskupim cipelama

Bojana Savić

Zaštitnica šuma i živog sveta u njima. Neprijatelj bahatih, pohlepnih, moćnih. Naturam expellas furca, tamen usque recurret!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

317 Shares
317 Shares
Share via
Copy link