Magazin

Ženi se sin Đorđa Balaševića, uzeo blagoslov od patrijarha, 200 zvanica stiže u Sremsku Kamenicu

aleksa-balasevic
Foto: Screenshot/VIPTVSrbija

Sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević, uskoro će se zakleti na večnu ljubav verenici Nikolini.

Kako domaći mediji prenose, Đoletov naslednik zakazao je veliku svadbu u Sremskoj Kamenici za 200 zvanica.

Aleksa je, prethodno sa verenicom bio kod patrijarha Porfirija kako bi dobili blagoslov.

– Svadba je zakazana za 25. jun u jednom restoranu u Kamenici. Aleksa je organizaciju preuzeo na sebe budući da je mlada u poodmakloj trudnoći, pa nije želeo da je izlaže naporima. Na meniju će se naći tradicionalna vojvođanska jela dok će gosti zabaljati tamburaši. Nakon ceremonije venčanja koja će biti organizovana na bazenu restorana, goste će zabavljati bend – govori dobro obavešten izvor za “Telegraf” i dodaje:

vernica-balasevic
Verenica Alekse Balaševića – Nikolina
Foto: Instagram

– Aleksa i Nikolina su prvo čekali blagoslov od patrijarha Porfirija, nakon čega su zakazali venčanje. Njih je patrijarh primio i dao im blagoslov za svadbu što je Aleksu učinilo neizmerno srećnim – završava priču izvor za pomenu

Podsetimo, Aleksa Balašević je nedavno objavio srećne vesti, da njegova devojka i on čekaju bebu, a tom prilikom je otkrio i pol deteta.

– Za nešto više od tri meseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od novembra, od kad sam saznao da nam stiže, još više inspiriše i ojačava posle nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svet onakvim kakav ustvari i jeste. Onakav kakav je bio juče u ulici Jovana Cvijića 33. Vidimo se uskoro na jubileju Megdana i najavi pred početak snimanja našeg filma o Megdanu… Neko to od gore vidi sve… – napisao je Aleksa Balašević na svom Instagramu.

Aleksa i Nikolina su se verili u Izraelu, a Aleksa je o tom činu govorio sa mnogo ljubavi

– Verili smo se u Nazaretu. Nekoliko meseci čekao sam blagoslov Patrijaršije i odredili su da to bude tamo, sa episkopom Romanosom, božjim čovekom odgovornim za mir u tim krajevima. Nedostajalo mi je prisustvo najbližih, pogotovo kad sam video neke nemirne prizore, ali bilo mi je važno da ispunim dogovor mog duhovnika, oca Pajsija, koji je trenutno u Krupi. Rekao sam mu da ću posle hodočašća zatražiti blagoslov po najsvetijim običajima i ispunio sam reč, zbog čega se osećam neopisivo dobro – rekao je Aleksa za Hallo magazin.

Ja da sam Beba Balašević, uveo bih putarinu za prolaz kroz ulicu Jovana Cvijića

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

komentara

Klikni da objaviš komentar

2.4K Shares
2.4K Shares
Share via
Copy link