Magazin

Ja da sam Beba Balašević, uveo bih putarinu za prolaz kroz ulicu Jovana Cvijića

beba-balasevic-2
Foto: Facebok/Jelena Beba Balašević

Mlađa ćerka Panonskog mornara, Jelena Beba Balašević suočava se sa osudom javnosti zbog akcije zaštite prava na lik i delo njenog oca Đorđa Balaševića.

Nakon Đoletove smrti ona i njena porodica krenuli su da se obračunavaju sa onima koji, po njihovom mišljenju skrnave zaostavštinu čuvenog kantautora, što je podelilo javnosti te su pale i neke teške reči i optužbe.

Iako se ona svojevremeno obratila javnosti, sa željom da objasni kako je upravo njen otac bio taj koji je još 2017. godine tražio da se zaštiti ono što je ostavio i što će ostaviti iza sebe, i da njihova akcija nema veze s novcem, osude ne prestaju a ima i duhovitih opaski na Twitteru, koji je ona svojevremeno iz sličnih razloga gasila.

Jedan od komentara tiče se ulice u kojoj je Đorđe čitav svoj život proveo, a čak ju je opisao i u pesmi:

– Ja da sam Beba Balašević, uveo bih putarinu za kroz ulicu Jovana Cvijića – napisao je jedan od onih koji se protivi odluci Balaševićeve ćerke, dok su u produžetku pristizali slični komentari, a neki su se čak podrugljivo pitali da li će porodica Panonskog mornara uskoro početi da sankcioniše i pogled u pravcu njihovog doma, prenosi Story.

Na sve ovo Beba ima samo jedan komentar:

Ta zlobna i nakazna priča da je nama do para nešto baš jako nema veze sa logikom. Ima veze samo sa pohlepom, zavišću, pomerenim vrednostima, erotomanijom i licemerjem. Pun mi je inboks srca, molbi da sredim ulaznice, potpise i fotke od likova koji mi sada pišu da sam… Da ne lajem. To će oni već. I ispod ovog posta.

Neumoljiva Beba Balašević: Tata nije zamišljao da se njegove pesme izvode uz pivo i burgere

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
6.8K Shares
6.8K Shares
Share via
Copy link