Magazin

Sin Đoleta Balaševića vodi poznatu MMA organizaciju, a svojim neobičnim tetovažama intrigira javnost

aleksa
Foto: Instagram

Naslednik legendarnog Đoleta Balaševića pažnju javnosti privlači iz nekih potpuno drugačijih razloga u odnosu na način kako je to njegov otac radio.

Organizator najpoznatije regionalne MMA organizacije “Megdan” i sin Đorđa Balaševića Aleksa privlači pažnju javnosti i svojim tetovažama.

Prvi čovek “Megdana” je pre tri godine otkrio svoje tetovaže na Bogojavljanje, koje je obeležio tako što je ušao u Kanal Dunav-Tisa-Dunav gde se fotografisao.

Aleksa Balašević je pokazao i nekoliko specifičnih tetovaža koje su takođe izazvale komentare, a oglašava se najčešće na Bogojavljanje.

Ne objavljuje Aleksa često privatne fotografije na MMA stranici svoje organizacije, izuzetak je i prošle godine napravio baš na Bogojavljanje, piše Sportal Blic.

– Bogojavljenje i pogruženje, zatim Sv. Jovan za nas je poseban deo godine i datum. Bogojavljenje već skoro četvrta generacija nas proslavlja. Prijatelj i naš Zoran Janković odveo nas je prvi put u Manastir Privina Glava u Šidu gde su nas monahinje odvele do potoka gde smo se pogružili za ovu godinu. Bog se javi! Svim dobrim ljudima širom sveta želimo sreće, zdravlje, ljubavi. Naša vera je ljubav. A ljubav je teško činiti, ne zna to svako. Amin — napisao je tada.

Inače, Bogojavljanje ima posebno mesto i u diskografiji Đorđa Balaševića, zahvaljujući pesmi “Na bogojavljensku noć”.

Aleksa Balašević proslavio rođendan supruge u dvorcu, na uvce im pevala folkerka Maja Berović

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link