giardino-zurke
Foto: Dražen Žigić
Vesti Novi Sad Zabava

Za sve dame 8. marta veče iznenađenja u Giardinu

Za sve dame 8. marta biće organizovano mnogo lepih događaja, a za sve one koje požele da se u utorak dobro provedu i u večernjim satima, predlažemo odlazak na sada već tradicionalno veče posvećeno lepšem polu u Giardinu. Ove godine očekuju vas iznenađenja i nešto drugačija verzija striptiza, a ulaz će kao i uvek do sada biti zabranjen za momke do 1 sat posle ponoći.

giardino-noc
Foto: Dražen Žigić

Nakon toga, i oni su dobrodošli, a organizatori i ove godine garantuju dobru atmosferu i odličan provod. Ženski deo Giardina tima ovog dana će odmarati, pa će vas na vratima dočekati muške hostese, a služiće vas isključivo konobari jer je ovo dan kada kolege izlaze u susret koleginicama čiji će jedini zadatak biti da se odmore i uživaju.

giardino-hostese
Foto: Dražen Žigić

Giardino je mesto dobrog noćnog provoda gde Novosađani rado odlaze subotom , a kreativnost i originalnost glavni su aduti Giardino tima. Oni se trude da prate dešavanja i svetske trendove, a svaka subota ovde je drugačija. Žurke su tematske, a mladi sve više prepoznaju kvalitetno organizovane žurke, koje su isplanirane od prvog do poslednjeg trenutka, i na kojima je svaki detalj pažljivo osmišljen.

Jedna od najboljih žurki bilo je Pink Panter veče. Lopovi ovog puta nisu ukrali dijamante, već su opljačkali dobru atmosferu i doneli je na krov grada. Ona se ovde zadržala i svake naredne subote, a biće tu sigurno i narednih meseci kada nas očekuje mnogo originalnih iznenađenja i različitih tema. Uskoro nam dolazi i proleće i lepo vreme, i svi željno iščekuju letnje žurke na krovu po kojima je Giardino poznat. Ulaz je subotom dozvoljen starijima od 21 godine, a muzika je raznovrsna, birana za svačiji ukus. Tu je rezident DJ Raša, kao i gostujući DJ-evi.

giardino-zurka
Foto: Dražen Žigić

Nakon odlične žurke, predlažemo da sutradan svartite na kafu, ceđeni sok ili ručak, i uživate u sasvim drugačijem ambijentu. Moć transformacije je još jedan od kvaliteta ovog mesta i razlog zbog kojih su tu stalni gosti, ali i oni novi koji se uvek rado vrate.

Više o Giardinu saznajte ovde

 

 

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow