Magazin Srbija

Vuletiću prete da će završiti kao Vladimir Cvijan: “Kako pliva ova debeljuca?”

Vladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik FK Partizan, dobio je pretnje putem Tvitera koje aludiraju na to da bi mogao da završi kao bivši funkcioner DS i SNS Vladimir Cvijan prenosi NovaS.

“Kako pliva ova debeljuca?” zapitala je nepoznata osoba sa Tviter profila potpisanog kao “čačkalica”, a nekadašnji prvi čovek Partizana kaže da je reč o dvostrukoj, skandaloznoj izjavi.

“Očigledno je da je to relacija i implikacija na slučaj Vladimira Cvijana koja je u žiži javnosti, budući da je on okončao život utapanjem, samo ne znamo da li je to bilo posledica slučajnosti ili protiv voljno. Međutim, sama implikacija koju sam juče doživeo ukazala je na stvaranje okvira linča prema osobi, takve dehumanizacije”, rekao je Vuletić u razgovoru za Nova.rs.

Kako kaže, nedeljama unazad se u režimslim medijima stvaraju okviri liča prema njemu i stvaraju mu osećaj nebezbednosti.

vuletić
Foto: Printskrin Twitter

“Ja sam se juče odmah oglasio na Tviteru. U međuvremenu je taj profil, koji je očigledno napravljen samo za ovu svrhu, prijavljen i ugašen je, ali sam sačuvao skrinšot. Poznato je da vlast u poslednje dve nedelje fabrikuje različite pokušaje da me kriminalizuje i stvara se okvir u kkom je potpuno legitimno obračunati se na ovaj način. Osećam se vrlo nebezbedno”, rekao je Vuletić.

Izvor: NovaS

Posle privođenja, Vuletić podneo krivične prijave protiv Vučića i Vulina

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

19 Shares
Share via
Copy link