Magazin

Srbijo, očekuj nas… vi ste naša sledeća meta (VIDEO)

PrtSc

Za sada nepoznata osoba preti građanima Srbije i predstavlja se kao član grupe Anonimus.

Dojave o bombama ne prestaju. Samo u toku jučerašnjeg dana pretnje o postavljenim bombama je poslato na adrese više od 90 osnovnih i srednjih škola. I danas je stigla dojava o navodno postavljenoj bombi u tržnom centru u Rajićevoj u centru Beograda.

Da je cela stvar otišla predaleko govori i preteći sadržaj snimka koji se pojavio nedavno na Tviteru a koji je okačio korisnik koji se predstavlja kao, navodno jedan od pripadnika poznate hakerske grupe Anonimus.

– Zdravo, Srbijo. Vi aktivno podržavate Rusiju u njihovim krvavim i terorističkim akcijama prema Ukrajini. Nije vas briga za ljudske žrtve i jadnu ukrajinsku decu i zato ste vi naša sledeća meta. Želim da vam postavim pitanje: Da li ste stvarno toliko glupi ili ne? Ali to nije važno u ovom trenutku, samo očekujte našu osvetu zbog svoje zaslepljenosti i gluposti. Mi smo Anonimus, ne zaboravljamo i ne opraštamo. Očekujte nas – čuje se na snimku.

Podsetimo, nedavno je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da Srbija trpi mnogo zbog neuvođenja sankcija Rusiji i da bi se živelo deset puta bolje kada bi to uradila, ali da neće, jer vodi samostalnu politiku. On je rekao da je mnogim političarima lako da pričaju da su protiv uvođenja sankcija Rusiji.

– I moja tetka je protiv i moj otac je, pa šta sa tim, kakve to veze ime sa vođenjem države – rekao je Vučić na televiziji Prva.

Izvor: Mondo

Vučić pred izbore 2022. ponosno tvrdio da imamo dovoljno hrane, danas nam preti glađu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

729 Shares
729 Shares
Share via
Copy link