Magazin Srbija

Uz Velju Nevolju uhapšeni dileri, batinaši i ubice koji nikada nisu odgovarali za svoja jeziva nedela

Policija je noćas u velikoj akciji privela vođu navijača Partizana Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, kao i pripadnike njegove kriminalne grupe, među kojima su, prema nezvaničnim saznanjima, Milovan Tadić (31), kome se sudi za prebijanje mladića na smrt u klubu u Beogradu, ali i Boris Karapadžić, osumnjičeni za demoliranje kafića u Beton hali.

Tadić je, inače, bivši šef obezbeđenja kluba “Tilt”, a njemu se i dalje sudi da je učestvovao u prebijanju Slobodana Vukića, koji je podlegao teškim povredama dobijenim u tuči ispred kluba u centru prestonice.

Slučaj se dogodio decembra 2015. godina kad je ubijeni Slobodan izašao u provod sa svojim prijateljima. U klubu je došlo do loma, nakon čega je izbačen iz kluba, a potom i pretučen. Mladić je preminuo u januara 2016. godine, prenosi Nova.

Demoliranje Komiteta

Sem njega, navodno je priveden i Boris Karapandžić, koji je srpskoj javnosti postao poznat nakon demoliranja kluba Komitet u Beton hali. Tada je grupa mladića upala u pomenuti klub, polupala lokal, pretukla obezbeđenje i goste, piše portal Blic.

Podsetimo, pretresi i uviđaji u toku noći izvršeni su na 30 lokacija, a oružane snage policije, inspektora i pripadnika BIA, rano jutros su počeli da vrše i pretrese stadiona Partizana i “Rajko Mitić”.

Belivuk je uhapšen na Rudniku, dok je njegov najbliži saradnik Marko Miljković priveden istovremeno, ali u Beogradu.

Uhapšen Velja Nevolja, omiljeni huligan familije Vučić

Čitajte Luftiku na Google vestima

339 Shares
339 Shares
Share via
Copy link