Dogadjaji Lifestyle

Vaše fashion & beauty leto uskoro počinje

Treća regionalna Blogomanija, koja se održava u hotelu Habakuk na Mariborskom Pohorju od 8. do 12.06, okuplja velika imena digitala, mode i lepote celog regiona!

Prvog dana konferencije 8. 06. predviđen je put do samog Pohorja koji je organizovao Terra Travel za sve učesnike i goste regiona po specijalnim cenama. Vaše Fashion & Beauty leto počinje već na putu gde vas očekuju mnoga iznenađenja.

Nakon zvaničnog otvaranja u četvrtak, program se niže oko vodećih imena digital, fashion i beauty scene regiona. Travel i lifestyle blogerka Ella Dvornik, glavna urednica Index Rouge Dina Plevnik Hajduk, direktorka PR agencije Manuela Šola, preduzetnica Kristina Ercegović, urednica Martina Pozgaj i osnivač vodeće marketinške agencije regiona Karlo Konig, najpoznatija #insta devojka iz Bosne i Hercegovine Hana Hadžiavdagić Tabaković i marketing stručnjak Krešimir Macan, samo su neki od učesnika od kojih možete čuti korisne stvari.

Popodneva su rezervisana za modne revije i žurke. U sredu, nakon odmora i predaha od puta, iskorišćenog vremena za spa ili drugu vrstu relaksacije, prisutni gosti će imati priliku da prate modnu reviju Matica Valera, dok hrvatska preduzetnica i dizajnerka Katarina Džale i veliko ime modne scene u Sloveniji  Maja Ferme, prikazuju svoje revije u subotu. Blogomanija je poznata i po odličnom provodu, pa je ovaj put jedan od zaduženih za zagrevanje publike i popularni slovenačni DJ Tim Urbanya.

Najvažniji mediji regiona. Fashion & beauty kuće. Uticajni predstavnici Facebook-a, Twitter-a, Instagrama, YouTube-a i Snapchata-a. Na vama je samo da ih upoznate!

Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12.06. baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija. Održava se u Habakuku u Sloveniji, a do tada, sve detaljnije informacije možete dobiti putem sajta blogomanija.net ili preko Facebook stranice ili Twitter naloga konferencije.

Kako će sve to izgledati, pogledajte putem videa:

Više o Blogomaniji

 

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link