Lifestyle

Koji modni stučnjaci će biti na Blogomaniji?

Blogomanija Fashion & Beauty, treća po redu, održava se od 8. do 12. juna u Sloveniji. Na ovom skupu stručnjaci iz oblasti mode i Interneta će se baviti aktuelnostima Internet svere – fashion, beauty & lifestyle industrije. Ovi modni stručnjaci će se naći u ulozi predavača na Blogomaniji.

Branislava Antović

Diplomirana novinarka i autorka jednog od najkvalitetnijih lifestyle blogova u regionu, koja je uspela da svoj hobi pretvori u posao od kojeg živi, a svoj blog u medij u kakvom je oduvek želela da radi.

Vesna Jugović de Vinča

Pisac, novinar, TV autor i event producer. Napravila je preko 40 ekskluzivnih intervjua, TV portreta sa nedodirljivim likovima širom planete: Nelsonom Mandelom, Simonom Vizentalom, Muamerom El Gadafijem, Arturom Klarkom, Jaserom Arafatom, Pako Rabanom, Đinom Lolobriđidom…

Snežana Dakić

Proslavljena i višestruko nagrađivana TV autorka. Karijeru je gradila na radiju Studio B, televizijama Politika i Pink. Čitavih 20 godina uređivala je i vodila autorsku emisiju “U trendu”. Trenutno je urednica prvog lifestyle kanala Ženska TV.

Svetlana Horvat

Svetlana Horvat je član Evropskog odbora mode, predsednica Nacionalne komora za modu Srbije i predsednica Serbia Fashion Week-a.

Srđan Šveljo

Dugogodišnji modni urednik,stilista, novinar i fotograf. Sarađivao sa magazinima JOY, Lepota i Zdravlje, CKM, L’Officiel…Od 2006. vlasnik i urednik sajta URBANLOOK. Urednik emsijie ŠIK & ŠIZ na Radio Novi Sad. Već 20 godina uspešan kao DJ Fanatik. Idejni tvorac akcije “REFRESH YOUR STYLE i revije “HEROES”.

Bata Spasojević

Punih 17 godina svojim stilom, formom i jedinstvenim dizajnom opravdava ime sopstvenog brenda INDIVIDUAL. Kvalitet i istrajnost su dokazani kroz mnogbrojne nagrade. Pored mode bavi se i dizajnom nakita i nameštaja, a u slobodno vreme i slikarstvom.

Tatjana Jovanović

Kao master markitinga sa dugogodišjim iskustvom u privatnom poslu i u blogovanju i kao član portala Mogu Ja To Sama spojila je lepo i korisno, pa kroz razne tutorijale savetuje devojke i žene kako da se osećaju i izgledaju što bolje i lepše.

Ana Janković

Jedna od prvih zena sa naših prostora koja je otvorila beauty YT kanal Ana2Cats. Ima 37.000 pratilaca. Bavi se pre svega šminkom i kozmetikom, ali budući da je i novopečena mama, govori i o porodici, situacijama sa bebom, njihovim psima… Najviše uživa u snimanju recenzija šminke i snimanju sa sinom. Ima 33 godine, po zanimanju je diplomirani modni dizajner.

Više o Blogomaniji

 

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link